Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
sony videokaamera
 
mari 15. juuni 2015, kl 11.09
Videokaamera filmib umbes minuti ja siis tuleb ette tekst "Buffer overflow.Writing to the media was not completed in time". Mis ma nyyd siis tegema peaksin, ehk oskab keego aidata???
 
Fucs 15. juuni 2015, kl 11.40
Sul kaamera ei suuda mälukaardile andmeid kirjutada kas õigeagselt (andmemahtu on rohkem, kui ta kaardile kirjutada jõuab), või ei suuda üldse (mingi kala mälukaardiga).

1. Soovitavalt tuleks kasutada kiiremaid SDXC mälukaarte.

Erinevate kaartide kiirused jms.
http://kb.sandisk.com/app/answers/detail...

2. Võid proovida olemasolevat mälukaarti enne filmimist kaameras ära formaatida ja siis filmida.
(Peaks Fixima probleemi juhul, kui millegipärast ei tunne kaamera mälukaarti ära või on muid probleeme kardiga ühildumisel)

https://www.youtube.com/watch?v=duSLTXva96k

______
►Tegelikult ei tea ma midagi.
Fucs™
 
VC 18. juuni 2015, kl 20.13
Eelneva vastaja nõuanded on igati asjakohased. Kuigi FullHD jaoks tegelikult ei ole vaja just SDXC (st. EXFAT failisüsteemiga, alates 64GB mahuga) mälukaarte. Ka väiksemad SDHC (FAT32 failisüsteemis 32GB ja pisemad) "Class 10" märgistusega kaardid on FullHD video jaoks täiesti piisavad. Kui tegemist on aga 4K video salvestamisega, siis on muidugi hoopis teine jutt, kuigi ka sel juhul on SDHC (32GB) kiiremad mudelid täiesti OK.

Kindlasti aga soovitan ka mina, et kui on vaja täissaanud kaardile hakata uusi videoid salvestama, siis mitte teha eelmiste videote "Delete", vaid selle asemel teha iga korda kogu kaardile "Format" (samas kaameras ikka). See on ka kordades kiirem lahendus (ca 7 sekundit 32GB Class 10 kaardi puhul).

Kui ka siis ikka veel tekib see veateade, siis on tegemist vigase kaardiga või vanema põlvkonna Class 4 kaardiga. Harvemal juhul vigase kaameraga.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!