Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
Videote tegemine mp3
 
pegasos 23. märts 2016, kl 14.33
Millise programmiga saan muusikavided mp3 teha,ja mis on vabavara
 
mp3 23. märts 2016, kl 16.53
http://audio.online-convert.com/convert-to-mp3
 
mp3 23. märts 2016, kl 17.02
http://www.online-convert.com/file-type
Maaks 24. märts 2016, kl 11.01
Ikka kindel et mp3-e vaja (videost heli välja kopeerimine eraldi fail), äkki mõtlesid mp4 (videofail)?
 
Fucs 24. märts 2016, kl 11.56
AoA Audio Extractor.
Vabavara.

Viimane versioon, millel pole küljes igasugu saasta ja lisasid oli 1.3.0

Sellest edasi ei soovita.

Võid otsida v. 1.3.0 netist, aga see on sealt valdavalt kadunud ja asendatud uuemate versioonidega, millel igasugu kräpp külge poogitud, või tõmba siit ja paki installer lahti, ning installi ära

https://www.upload.ee/files/5671877/AoA...


Sööb enimlevinud videofaile (*.avi *.mp4 *.flv jne)
Heli saab lahti "ekstraktida" kas MP3; WAV või AC3 formaati.

Seadetes saab panna ise bitrate 32 - 320 kbps
(s.t. et saab videost kätte sama kvaliteediga heli, nagu seal videos tema on ja konverter ei keera heli peppu ega kvaliteeti hullemaks) 32 on kõige ebakvaliteetsem ja 320 kõige kvaliteetsem.

Sample Rate saab ise valida 22050 kuni 48000 (tavaliselt 44100)

Veel saab valida Stereo ja Mono vahel.

Hea, lihtne, töökindel ja vähe ressurssi vajav vabavara. Ise kasutan ka.

______
►Tegelikult ei tea ma midagi.
Fucs™
 
tere ajudoonor 24. märts 2016, kl 15.53
mis mõttes EI TEE kvaliteeti hullemaks? juhul, kui kodanik pegasos tahab juutuubi videost heli kätte saada, siis see on valdavalt opus või ogg. Kui sa seda mp3-ks konverdid, ühest lossy formaadist teise, läheb kvaliteet igal juhul hullemaks. kusjuures, need opus või ogg failid on omakorda valdavalt mp3-st konverditud.
kas sa seda ütlemist ei mäleta - "garbage in, garbage out"?
 
- Fucs 24. märts 2016, kl 17.52
SinuTuubi videode heli on valdavalt AAC või vanematel võib-olla mingi imeläbi ka veel MPEG Layer3 (mis ongi MP3), mitte OGG (ja mitte "opus VÕI ogg", vaid see ongi üks ja see sama).

Kui sa laed SinuTuubi üles OGG heliga (või MP3 heliga) meedia, siis see konverditakse SinuTuubi poole peal ümber AAC heliga MP4 konteinerisse igal juhul ja sinu ogg või mp3 on läinud kõige kaduva teed.

OGG, M4A jms formaatidena saad sa oma meedia SinuTuubist kätte siis, kui kasutad mingeid online downloadereid, mis originaalheli AAC ümber mingiks OGG vms imeasjaks konverdivad. Ma pole kohanud ühtegi SinuTuubi meediat, kus oleks default algallikas ogg heli ja ma olen videonduse, helinduse ja SinuTuubindusega tegelenud üle 10 aasta.

Nüüd mis puudutab helikvaliteeti, siis siin oleneb.
Ja oleneb tervest reast nüanssidest. Mul pole aega ja viitsimist siia pikka oopust trükkida sellel teemal.

AoA extractoriga nt saab soovi korral SinuTuubi video AAC heli kätte eraldi helifailina samuti AAC formaadis. Ei toimu mingit "konvertimist", kui paned seaded samaks, mis originaalil (video + heli) on.

KUI on soovi konvertida see AAC heli MP3-ks, siis saab ka seda teha ja siis toimub juba konvertimine ühest formaadist teise, ning parim tulemus MP3-na tuleb 320kbps bitrate pannes.

Kvaliteedi erinevus on inimkõrvale praktiliselt tajumatu ja selleks peaks kasutama üüber helitehnikat, et kvaliteedi vahed oleksid üldse tajutavad.

Teine teema on, kui kasutada väiksemat bitrate.
Siis on võimalik ka tavalise poolvuffel helitehnikaga kuulda erinevust nt. 128kbps AAC ja 128kbps MP3 vahel.

Kolmas teema on, kui juba algmaterjal on ebakvaliteetne. Kui kasutaja paneb kodus kokku mõne vidio, mille külge poogib 96kbps bitratega mp3 heli ja laeb selle SinuTuubi üles, siis SinuTuubi poole peal konverditakse see nii ehk naa AAC formaati, aga sellest kvaliteet ei parane. Siis sa võid pärast sellise AAC heliga video allalaadimist ennast ogaraks võimelda ja oma bitratesid 320kbps peale panna, aga sellest midagi paremaks enam ei muutu.

Komakoinijate lemmikteemaks "helikvaliteedi" juures on aga hoopis kompressimata WAV ja AIFF. Võis siis ka FLAC (Free Lossless Audio Codec). AGA see ei puuduta enam kuidagi SinuTuubi videote küljest heli lahtipakkimist ja nende videohelide kvaliteeti.



http://www.winxdvd.com/resource/aac-vs-mp3.htm
https://support.google.com/youtube/answer/1722171
 
tnx fucs 24. märts 2016, kl 19.21
AoA extractor kulub ära ;)
skännitud virustotalis- clean
https://www.virustotal.com/en/file/fb881bd7ebdb504fbb96dc7a689025871850351745f1546e4a8f812daac479ce/analysis/1458839749/
 
to fucs 24. märts 2016, kl 21.45
kas külaonu on tühm vä? webm failiformaat kasutab ainult opus heli. ja tee endale selgeks, et opus ja ogg ei ole üks ja sama asi. tundub, et su helinduse alased teadmised pärinevad eelmisest aastatuhandest... :D
muidugi võib youtube'i video heli seivida ka originaalformaadis. aga lameritel on just mp3 faili vaja, sest aac või opus failiga ei oskaks ta midagi peale hakata.
 
- Fucs 25. märts 2016, kl 01.35
IRW

Pubekad jällegi teevad endale kõigepealt selgeks, et kõigepealt hakkavad udemed lõua otsa kasvama, siis kubemesse. Ja siis paari aasta pärast, kui juba seisab ka, võib minna ettevaatlikult foorumitesse põrkama.

Ära peale võta enam.

Ei ole jah üks ja sama asi. Üks on kodeeringu formaat ja teine konteiner. Opus topitakse helinduses ogg konteinerisse ja saabki tavakasutaja jaoks automaagiliselt "üheks", olgu tal laiendiks *.ogg või *.opus.

"Containers:
Opus was originally specified for encapsulation in Ogg containers, specified as audio/ogg; codecs=opus"

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Opus_(audio_format)

Ja mis see webm videofaili formaat siia praegu üldse puutub? Kusjuures VÕIB sisaldada (ja kuni 2013 AINULT sisaldaski) see Matroshka baasil aretatud webm (mis on video konteiner, nagu ogg on audiokonteiner) heli poole peal ka Vorbis audiot, mitte ainult Opust....seega su jutus tuleb üks jama teise otsa.

But again, mis on sellel webm konteineril minu eelmise jutuga pistmist?? Ma tean, et 2010 üritati YT-s midagi selle webm juurutamisega teha (asendada FLV), aga kuhu nad sellega jõudsid, pole aimugi. Fakt on, et valdav osa YT videotest on YT serverites talletatud MP4 konteineites.
 
oma arust kõvale tegijale 25. märts 2016, kl 03.28
webm puutub asjasse ses mõttes, et külaonu pole näinud youtube'i videot, kus heli oleks opus. irwe. sest eelmisel aastatuhandel, kust külaonu teadmised pärinevad, selliseid polnud. kas html5 puhuks ehk pilli?
 
n2 26. märts 2016, kl 10.00
to fucs Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> kas külaonu on tühm vä?

Võta hoogu maha!

Kui on midagi asjalikku lisada, siis tee seda teisi solvamata.

Fucs on siin aastaid asjalikku nõu andnud ja meeldivalt aidanud hädasolijaid.

Teemat ei valda, seepärast seisukohta ei oska võtta sinu kommentaari sisu kohta.
 
vanakala 28. märts 2016, kl 16.25
Fucs ju juba igivana tegija siin audio-video alal. Isegi Tõnis ei jaganud seda teemat nii palju nagu Fucs.
 
juba see, 30. märts 2016, kl 00.34
mis ta ytles komakoinijate lemmikteema kohta, viitab, et tegemist on mingi kiiksuvennaga... :D
 
kohe kindlasti 30. märts 2016, kl 00.43
mingi juutuubis mitu korda ymber pakitud mp3 on parema kvaliteediga kui flac... :DDD neegrilapsukesed, hankige endale elu... laenaksin teile meeleldi syytevedelikku... :D
 
pegasos 30. märts 2016, kl 14.01
Mul on muusikavideod,on vaja teha nii,et saaks need muusikavideo muusikat kuulata autoraadios.
 
to:pegasos 30. märts 2016, kl 16.28
Mis formaadis need videod on? Vastavalt sellele leiad netist online converteri ja salvestad heli pulgale. Tänapäeval on pea igas autos USB sisend.
 
YT 09. aprill 2016, kl 09.51
Need Youtube videod, mis on kodeeritud uue VP9 videokoodekiga, sisaldavad just OPUS heliformaati.

https://en.wikipedia.org/wiki/VP9

"YouTube offers several resolutions of VP9 video, with Opus audio in the WebM file format, through DASH streaming, including 720p and 1080p, and is now also using VP9 for 4K resolution content."

Sellised VP9 videod on valdavalt aktiivsematele ja populaarsematele Youtube kontodele üles laaditud videod, kuna VP9 kodeerimine võtab 5...8 korda rohkem arvutiressurssi (aega) ja seetõttu hetkel veel pole Youtube suuteline kõiki üleslaaditud videoid kodeerima VP9/OPUS formaadis, suur osa jääb endiselt ainult AVCHD/AAC formaadis. Samas aga ka need VP9 formaati kodeeritavad videod kodeeritakse esmalt ikka AVCHD kujule (ca 10 minutit aega 4 minutise video puhul) ning seejärel asutakse otsast peale valmistama VP9 versioone sama videost originaalist, mis valmivad järgneva 1...2 tunni jooksul (senikaua serveeritakse AVCHD versiooni). Tipptundidel jäävad aga VP9 versioonid sageli üldse tegemata mõnedel videotel. Kuid VP9 kodeeringu saanud videotel säilivad ka paralleelsed AVCHD versioonid, kuna VP9 versioone oskavad mängitada vaid vähesed brauserid (eelkõige uuem Chrome) ja teistele brauseritele ning mobiilseadmetele on ikkagi vaja AVCHD versioone. Seetõttu on Youtubes säilitavate paralleelsete versioonide arv päris suur, FHD puhul kuni 16 versiooni, 4K puhul kuni 24 versiooni (pluss originaalfail originaalformaadis, mida saab esile tellida ainult konto omanik ise).
isemaag 10. aprill 2016, kl 04.38
pegasos Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Mul on muusikavideod,on vaja teha nii,et saaks nee
> d muusikavideo muusikat kuulata autoraadios.
........................................................
Konvertimise link
http://www.online-convert.com/
Sampling rate valida vähemalt 24 kHz ja mitte rohkem ja soovitavalt mitte vähem. http://audio.online-convert.com/convert-to-wma . Just wma peale teen alati kui panen plaadile, sobib kõikide olnud mängijatega. Originaalfailid võib mujal alles hoida, mälupulkade tehnoloogia areneb kiiresti.
Ei ole mingi mp3 või muu käkk kus tasulise installiga kaasapandud windows kõik pealkirjad ja järjekorranumbrid sassi ajab. + minu isiklik tähelepanek: kui on väikese bitratega musa ja tahta teha arhailisest loost liiga kvaliteetset, siis heli muutub veidraks. Gunnar Grapsist saab Georg Ots.
 
izemä:gijale 10. aprill 2016, kl 10.02
sa vist ikka loll oled? soovitad siin mussi resämplida 24 kilohertsi peale. võta korralikult oma haloperidooli + leponeksi ja ära mölise asjadest, millest sa muffigi ei jaga.
 
europop 10. aprill 2016, kl 17.16
Soovitan Format factory
http://format-factory.en.softonic.com/
 
AVCHD to mp3 25. juuni 2023, kl 16.27
Aga mõni vabavara et teha telekast salvestatud AVCHD - mp3 Äkki siit listist mõni https://www.softpedia.com/catList/129,1,3,0,1.html
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!