Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
ühe sõbra konto on häkitud
 
murest murtud 21. detsember 2016, kl 17.11
Mul oli välismaalasest sõber, kellega sai Facebookis kontaktis olla. Kuid juba üle kahe kuu on tema kontol tegutsemas häkker, kes mind pidevalt kiusab. Ta üritab teeselda konto tõelist omanikku, kuid kirjastiil reedab ju, et tegelikult on häkker seal ikka.
Kuidas üleüldse on võimalk teise inimese paroole jms teada saada! ? Kuidas see häkker pääses sinna kontole! ? Oleks see Eestist siis oleks veebikonstaabel aidata saanud, kuid tegu on kaugemalt pärit kontoga.
Olen murtud, sest see inimene oli mulle väga oluline ja nüüd ma ei tea temast kaks kuud mitte midagi! :(
 
ohhh naised, baised 21. detsember 2016, kl 17.50
järgmine jes armus mingisugusesse türklasesse.
 
lapiku aju teooria 21. detsember 2016, kl 18.20
kena "sõber" siis küll, kes üle kahe kuu ei taha sinuga ühendust pidada (uut kontot tehes või teiste kanalite kaudu) ning keda ei huvitagi see, et häkker sinule kirjutab.
mis see teine võimalus on? et ta ongi see "häkker" ja lihtsalt pisut skisofreeniline ja bipolaarne - kuidas nüüd romantiliselt öeldakse "karismaatiline".
kolmas (ja sinule kõige positiivsem variant) - ta ei kasuta facebooki ei tea häkkimisest, lihtsalt konto on, aga see tähendab, et sealt kaudu ei saa nii kui nii temaga ühendust.
 
või 21. detsember 2016, kl 18.39
on naise võtnud ja nüüd naine terroriseerib!
 
eelmisele 21. detsember 2016, kl 18.53
Hahahahaa, milline naine hakkaks selliste totruste peale aega raiskama?
 
kes teab 21. detsember 2016, kl 18.56
Kust siin üks kohe võtab, et türklane? Arvan ka, et kas sõber üldse ei kasuta seda kontot ega tea, mis seal toimub või siis sõber ise mängib ka seda "häkkerit".
 
skd 21. detsember 2016, kl 21.48
Helista sõbrale. Mobiilinumbri ta sulle ju ikka andis?
 
aga 22. detsember 2016, kl 12.48
Kuidas üldse saadakse häkkida? Kust saadakse teada teise paroolid Jne! ?
 
skd 22. detsember 2016, kl 14.25
Üheks võimaluseks on, et parool saadakse teada keyloggeri abil. Keylogger on programm, mis salvestab kõik su klahvivajutused ning saadab logi automaatselt häkkerile.
Teine võimalus on sniffer, mis jälgib sinu netiliiklust ning kui juhtud sel ajal parooli sisestama, siis on see programmis(Wireshark) loetav.
Kolmas võimalus, häkkeril õnnestub paroolid saidi andmebaasist kätte saada.
Neljas võimalus, mida vist nüüd enam eriti kasutada ei saa, on paroolimurdjad. Paroolimurdja on programm, millele söödetakse võimalike paroolikombinatsioonide nimekiri ette ning programm hakkab nimekirjast paroole võttes katsetama, milline sobib. Nimekirjad on netist saadava ja failid on gigabaitide suurused.
Kindlasti on võimalusi veelgi.
 
aga 23. detsember 2016, kl 00.01
Kui konto tegelik omanik ise teeskleb häkkerit, siis kuidas tema kirjastiil nii totaalselt muutunud saab olla! ? Juba ainuüksi kirjastiili järgi tunneb tuttava isiku ära, isegi kui ta teise nime all esineks, sest kirjastiili ikka totaalselt muuta ei saa ometigi!
 
skd 23. detsember 2016, kl 16.57
Kõigepealt, välismaal elavaid sotsiaalmeedisõpru ei tasu eriti tõsiselt võtta, sest paremal juhul on tegemist lollitamisega, halvemal juhul inimkaubandusega. Orjakauplejad otsivadki lihtsameelseid sotsiaalmeediatest ja ilusaid sõnu kirjutada nad oskavad. Tibi meelitatakse mõnda välisriiki, võetakse ära dokumendid ning kas sunnitakse töötama bordellis või müüakse ISISe võitlejatele. ISISe võitlejatel naftarahasid, mida nad Euroopast saavad, jätkub.
 
to aga 24. detsember 2016, kl 11.22
Miks ei saa kirjastiili täielikult muuta, küll ikka saab.
 
Kui 22. jaanuar 2021, kl 18.28
Tuntud inimene näiteks kasutab sõna "ok" ja ühel hetkel on sellest sõnast saanud pikem versioon "okay" siis on ju selge, et tegu on teisega, mitte selle ammuse tuttavaga. Sest miks peaks kindel inimene äkki muutma oma sõnavara?!
 
häkker 23. jaanuar 2021, kl 07.05
https://www.bing.com/search?q=konto+on+h%C3%A4kitud&FORM=ANCMS9&PC=U531
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!