Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
Fb
 
ry, 03. jaanuar 2021, kl 16.25
Tere, tegin mingi mõned aastad tagasi omale fb ja pole seal midagi teinud, on lihtsalt olnud. Nüüd hakkasin mõtlema, et sooviks oma hobiga tegeleda ja sellega seoses ka postitada midagi. küsin abi. Seadete kohta. Ma vaatasin, et ma ei näe, kas mind jälgib üldse keegi. Mina ise olen osade sõprade jälgijaks ennast pannud. Samas ei oska seadistada, et kuidas ja kuskohast ma saaksin aktiveerida, et luban oma sõpradel mind ka jälgida. Sest kuna mitte keegi mind justkui ei jälgi, ka kogemata mitte, siis ma järeldan, et mul on see keelu all endal. Kuidas ma seda kontrollida saaksin?
Kui nüüd keegi mõtleb, kuule inimene, äkki sind ei soovigi keegi jälgida... Siis ma rääksisin ühe eakama prouaga, et kas sa tead sellest midagi, ja tema vastas, et tema proovis panna, et jälgib mind, aga ei olnud valikut.
 
külmavares 03. jaanuar 2021, kl 16.39
vb on abiks

https://www.targaltinternetis.ee/facebook/
 
ry, 03. jaanuar 2021, kl 16.57
Ei leidnud sealt.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!