Sünnilood
Paanika! :(
kaks last 01. juuni 2010, kl 13.13 |
Mul olid noorena enne lapsi väga suured valud päevade ajal.Sünnitust kartsin seetõttu kohutavalt,sest arvasin,et see on võrreldes menstruatsioonivaludega midagi müstiliselt valusat.Tuli välja,et päevadeaegsed valud olid hullemad.Mõlemal korral seejuures (ja esimene sünnitus oli suht raske veel)!peale sünnitust kadusid ka mensuvalud ja olen oma laste üle uhke ja õnnelik.P.S.Lapsed juba täiskasvanud ja sündinud veel nõuka ajal.
N28 14. juuli 2010, kl 15.52 |
Uskumatu, aga mingi keisrilõike padupropageerija siia jälle sattunud. Arvatavasti sama lammas, kellega ükskord varemgi olen vaielnud. A la "jalad taeva poole röökimas ja punnitamas". Ma ei tea, kust sellised harimatud ja ise mitte kunagi sünnitanud tibinad oma teksti võtavad. Mingid sogased teaduslikud väited teemal, mida tibin ise üldse ei valda. Sünnituse evolutisoon ja muu jama. Aga mida sa isekatest ja lollidest tänapäeva paanitsevatest naistest ikka tahad eks..
See et keiser on äärmiselt ohtlik ja abloomulik viis sünnitada ei oma mingit tähtsust whatsoever, eksole. Ikka oma "häbi" (oi appi kust august peab titt välja tulema ooappi-miks te üldse seksite ma ei saa aru???)on palju olulisem. Lapsele on sünnikanali läbimine täiesti loomulik protsess, mis valmistab teda eluks ette, pressib kopsudest välja üleliigse lootevee jne. Niiet tõepoolest, keisripooldaja-sa võid ju oma ettevalmistuseta tittesid siia ilma vorpida ja neid siis ükshaaval omal kerest välja lõigata, aga ära aja mingit krdi lolli propagandat siin, nagu see oleks ainuõige viis ja kõik teised mingid neandertaallased. Loll oled natud juhul sa ise, sa lihtsalt ei saa selelst aru.
Kui sünnitust mõistusega võtta ja keskenduda ämmaemanda käsklustele ja oma tajudele, siis jääksid ka mingid mõttetud paanikad teil olemata, ärge mõelge üle nii palju. Minu kogemus ütleb, et see, mida teised räägivad ja mida õppevideotes näidatakse on palju koledam, kui enda kogemus. Täiesti talutav ja äärmiselt mõnusa leevendusega lõppev kogemus.
See et keiser on äärmiselt ohtlik ja abloomulik viis sünnitada ei oma mingit tähtsust whatsoever, eksole. Ikka oma "häbi" (oi appi kust august peab titt välja tulema ooappi-miks te üldse seksite ma ei saa aru???)on palju olulisem. Lapsele on sünnikanali läbimine täiesti loomulik protsess, mis valmistab teda eluks ette, pressib kopsudest välja üleliigse lootevee jne. Niiet tõepoolest, keisripooldaja-sa võid ju oma ettevalmistuseta tittesid siia ilma vorpida ja neid siis ükshaaval omal kerest välja lõigata, aga ära aja mingit krdi lolli propagandat siin, nagu see oleks ainuõige viis ja kõik teised mingid neandertaallased. Loll oled natud juhul sa ise, sa lihtsalt ei saa selelst aru.
Kui sünnitust mõistusega võtta ja keskenduda ämmaemanda käsklustele ja oma tajudele, siis jääksid ka mingid mõttetud paanikad teil olemata, ärge mõelge üle nii palju. Minu kogemus ütleb, et see, mida teised räägivad ja mida õppevideotes näidatakse on palju koledam, kui enda kogemus. Täiesti talutav ja äärmiselt mõnusa leevendusega lõppev kogemus.
jaa 15. juuli 2010, kl 10.47 |
Ma kunagi rääkisin ühe kreeklannaga, kes oli äsja emaks saanud. Seal on rahvaarv suur ja ei ole võimalik nii, et lähed haiglasse, siis kui valud hakkavad vaid sulle antakse vastuvõtu aeg ja siis kutsutakse sünnitus esile. Keisrilõige ja lahklihalõige on täiesti tavalised. Normaalset sünnitust isegi ei soosita, meest kaasa ei lubata ja laps pannakse kohe haiglas RPA peale. Ja lapse ema peab 2 kuu pärast juba tööle naasma...
Minu meelest on see jube. Hea, et meil on rohkem valikuid.
Minu meelest on see jube. Hea, et meil on rohkem valikuid.
jap 17. juuli 2010, kl 12.05 |
- 18. juuli 2010, kl 10.12 |
tule jumal appi :@ 03. september 2010, kl 11.53 |
no miks te soovitate inimestele seda loomulikku ma ei tea mida?! see on ju piinlemine! kui teile selline õudus meeldib, siis ei tähenda see, et kõigile meeldiks ja ei tähenda et kõik enda suhtes nii ükskõiksed oleksid nagu teie inimrobotid!!
kuradi päralt, me ei ela enam keskajas, et inimesed niimoodi piinlema peaksid! lausa tigedaks teeb see teie loomuliku sünnitamise propageerimine! kui teile meeldib piinelda tundide viisi või on teil äkki sellised sado-maso kalduvused või te enda kehast üldse mitte raasugi ei hooli, no laske käia, aga ärage normaalsetele inimestele seda nuhtlust siin pähe määrige~!
kuradi päralt, me ei ela enam keskajas, et inimesed niimoodi piinlema peaksid! lausa tigedaks teeb see teie loomuliku sünnitamise propageerimine! kui teile meeldib piinelda tundide viisi või on teil äkki sellised sado-maso kalduvused või te enda kehast üldse mitte raasugi ei hooli, no laske käia, aga ärage normaalsetele inimestele seda nuhtlust siin pähe määrige~!
tule jumal appi :@ 03. september 2010, kl 11.56 |
kurat, kui see teie nn. 'loomulik sünnitus' nii LOOMULIK tegevus oleks, siis poleks ju üldse arste ega haiglaid vajagi, kui see teil nii loomulik on nagu s*ttumine ja kÄsemine , siis milles probleem?! ärge minge haiglasse ka, milleks teile kõik need arstid ja kogu muusika! saage siis ise hakkama, kui see õudus teie meelest nii kuradi loomulik on.
sellepeale ütleks kohe, et loomalik, mitte loomulik !
sellepeale ütleks kohe, et loomalik, mitte loomulik !
haahaa 04. september 2010, kl 09.38 |
mine paanitse kuskil, kus kedagi kotib e. omasuguste lollide hädavarestest keisriemmede juures. ups, küün murdus niu-niu-niu, krdi sellised pehmed lõdva lihase ja närvikavaga tibid, ärge tehke siis lapsi, kui nii suured hirmud on ja kardate "loomastuda". mõtle vaid-pärast on kõht lodev ja tiss ripub nagu kosmosemutil, on siis seda vaja???? hoolige ikka oma kehadest ja kui ikka väga vaja seda titte, laske endale 1 arst noaga kallale (sest see on nii palju puhtam ja inimlikum ja 21 sajand, yeah right)...
cjkk 13. september 2010, kl 11.52 |
to lastemassöör 13. september 2010, kl 14.32 |
veel 13. september 2010, kl 14.36 |
to cjkk 18. september 2010, kl 20.00 |
Et siis isesünnitanud naised on tunneteta robustsed masinad jah? Ma usun et sa ise pärined ka pikast robotite suguvõsast, vot ei oska arvata, mis evolutsiooniredelil sassi läks et sinust selline siidikäpp tuli:D
muide, teemaautor tegi selle teema 2008 a, huvitav, kas ta on nüüdseks tite saanud või ikka närveldab kuskil?
muide, teemaautor tegi selle teema 2008 a, huvitav, kas ta on nüüdseks tite saanud või ikka närveldab kuskil?
ah 18. september 2010, kl 22.32 |
Minul on olnud üks katkemine puhastusega ja kaks sünnitust....ausalt sünnitused olid kerged võrreldes katkemisega. Kui juba rase oled, siis pead arvestama et millalgi see lõpeb, et tita peab välja tulema(nagu ükski lennuk pole kunagi taeva jäänud). Iseasi kas õiges graafikus.
Minul olid nii kiired sünnitused et lihtsalt polnud aega energiat teistepeale karjumiseks kulutada. See oli nii omas maailmas olemine ja hirm. Sa ei saa siis mõelda et appi ma ei taha praegu valu tunda.
Kui katkeb siis oled ahastuses, hoiad kõik lihased krampis et äkki ikka ta veel ei sünniks ja lohutuseks ei ole ka kellegile pärast otsavaadata.
Nagu ma ütlesin olid minu sünnitused nii kiired, et mina istusin peale sünnitamist šokis olekus, et umbes ja oligi kõik. Tõelised valud algavad ikka piimapaisuga ja vot seda ei ela enam paljud üle (lähevad lutipudeli peale).
Võimalik et need kes keisrit teevad ka kergemini imetamisest loobuvad.
Minul olid nii kiired sünnitused et lihtsalt polnud aega energiat teistepeale karjumiseks kulutada. See oli nii omas maailmas olemine ja hirm. Sa ei saa siis mõelda et appi ma ei taha praegu valu tunda.
Kui katkeb siis oled ahastuses, hoiad kõik lihased krampis et äkki ikka ta veel ei sünniks ja lohutuseks ei ole ka kellegile pärast otsavaadata.
Nagu ma ütlesin olid minu sünnitused nii kiired, et mina istusin peale sünnitamist šokis olekus, et umbes ja oligi kõik. Tõelised valud algavad ikka piimapaisuga ja vot seda ei ela enam paljud üle (lähevad lutipudeli peale).
Võimalik et need kes keisrit teevad ka kergemini imetamisest loobuvad.
Lisa postitus