Mul on neli last ja ootan viiendat ja olen alati kartnud ja paanitsenud, olen üldse väääääga paanikaaldis inimene.
Mäletan, et esimese lapsega arstid kartsid, et ma minestan...sünnitamise ajal kästi silmad lahti hoida ja seda naerugaasi ma hingata ei osanud...sellepärast jäigi ära.
Hirmus paanika ja surmahirm oli aga ....valud olid talutavad, ma pole ühegi sünnituse ajal pidanud karjuma, olen vaid vaikselt oianud ehk.
Ma ei tea, kas mul on vedanud,et mul pole olnud suuri valusid, või siis ma talun rohkem, ma tõesti ei tea aga sünnitused on läinud kiiresti (esimese kohta öeldi, et liiga kiiresti toimus )ja suhteliselt talutava valuga.
Aga ega siis sellepärast hirm väiksem pole...hirm jääb alati ja vererõhk hüppab lakke ka aga ma lepin sellega.
Viimane sünnitus oli mul veel keiser ka...seal polnud ka midagi hullu, valusid ei olnud üldse ennem ja pärast...no paar päeva oli valus küll aga ma ei võtnud ühtegi valuvaigistit , nii et midagi eriti hullu ei olnud.
Siiski tahaksin, kui võimalik selle viimase lapse ise sünnitada, ikkagi loomulikum kuidagi, samas ei tea, kas see õnnestub, eks elame näeme.
Aga kõige suurem õnn on ikkagi see, kui sünnitus on möödas ja kuuled lapse häält ja kui ta veel rinnale pannakse...ausalt,selle nimel tasub valu kannatada.