Uskumatu, aga mingi keisrilõike padupropageerija siia jälle sattunud. Arvatavasti sama lammas, kellega ükskord varemgi olen vaielnud. A la "jalad taeva poole röökimas ja punnitamas". Ma ei tea, kust sellised harimatud ja ise mitte kunagi sünnitanud tibinad oma teksti võtavad. Mingid sogased teaduslikud väited teemal, mida tibin ise üldse ei valda. Sünnituse evolutisoon ja muu jama. Aga mida sa isekatest ja lollidest tänapäeva paanitsevatest naistest ikka tahad eks..
See et keiser on äärmiselt ohtlik ja abloomulik viis sünnitada ei oma mingit tähtsust whatsoever, eksole. Ikka oma "häbi" (oi appi kust august peab titt välja tulema ooappi-miks te üldse seksite ma ei saa aru???)on palju olulisem. Lapsele on sünnikanali läbimine täiesti loomulik protsess, mis valmistab teda eluks ette, pressib kopsudest välja üleliigse lootevee jne. Niiet tõepoolest, keisripooldaja-sa võid ju oma ettevalmistuseta tittesid siia ilma vorpida ja neid siis ükshaaval omal kerest välja lõigata, aga ära aja mingit krdi lolli propagandat siin, nagu see oleks ainuõige viis ja kõik teised mingid neandertaallased. Loll oled natud juhul sa ise, sa lihtsalt ei saa selelst aru.
Kui sünnitust mõistusega võtta ja keskenduda ämmaemanda käsklustele ja oma tajudele, siis jääksid ka mingid mõttetud paanikad teil olemata, ärge mõelge üle nii palju. Minu kogemus ütleb, et see, mida teised räägivad ja mida õppevideotes näidatakse on palju koledam, kui enda kogemus. Täiesti talutav ja äärmiselt mõnusa leevendusega lõppev kogemus.