Lugesin siin veel vahepealseid kommentaare. Mina ka ei tahtnud, et mees läheks allapoole asja jälgima. Leppisime kohe enne sünnitust kaks asja kokku, et tema püsib minu ülemise kehapoole ligidal ning kõik halb ja õudne, mida ma valudes vaeveldes ütlen, seda ma tegelikult ei mõtle:D Mees on öelnud, et see kogemus tegelikult lähendas ja mingeid voodiprobleeme sellest küll pole. Peretuttavatest mehed juba enne rääkisid ühistel koosolemistel säravte silmadega, kuidas nad monitorist lapse südamelööke ja tuhude alguseid jälgisid, lapse peale sündi kohe sülle võtsid ning et vastsündinud laps on nagu väike tulnukas suurte siniste silmadega:D Aga nendelt, kes seda millegiks jubedaks peavad, et mees kaasas, küsimus. Kas te pärast sünnitust ka mehega ei seksi või seksite nt rinnahoidjaga, kuna ega sünnitusega kõik ürgemalik veel läbi pole:D Alates sellest, et vahekorra ajal võib piim iseenesest rindadest purskama hakata lõpetades sellega, milline keha pärast sünnitust välja näeb. Kas mees keeldub siis nt rindu puutumast, kuna sellega toidate last jne? Sellega olen küll 100% nõus, et lõppotsuse sünnitusele kaasa minna peab tegema mees.