kui pean kõik asjad kinni maksma selleks , et minusse kui inimesesse suhtutaks !!! Sul võib ju sõnaõigus olla , kuid küll arst ikka midagi välja mõtleb ja ütleb , et mitte nii teha nagu tahad , vaid nii nagu neil mugavam on.On parem aeg jah , aga seda mis toimub endiselt sünnitusmajades , mina normaalseks ikka ei pea.Ma nägin juhtumisi pealt sünnitusmajas , kus üks naine sünnitas , pikka aega rõõkis seal , no ma rõõgiks vast ka.Aga pikka aega palus ta keisrit ka , polnud kellegi asi :( Aga siis kui sellel emal pilt tasku läks ja enam kindel polnud kas lapse elu saab päästa , siis läks neil kiireks millegi pärast.Minu arust sünnitaja , kui sellise , soove üldse ei arvestata.Sa võid tahta mida iganes aga sa ei saa...
Tuttav sünnitas , koos valudega 6 tundi.Pole teab mis pikk aeg aga tema ütles , et ette seda enam ei võtaks.Kui ta palus valuvaigisteid siis talle õeldi , et mis sa nutad , sul käib niigi kiiresti kõik :O
Minu arust ei ole vahet , kas sünnitus kestab tund või 2 päeva , kui sünnitaja soovib midagi siis võiks ka arvestada sellega.Mis on kõige huvitavam.Kõige kehvemad sünnitajad on meditsiinitöötajad ise.Nad lasevad üldjuhul endal kohe keisri teha.Miks mitte , sest nemad teavad ju täpselt , mis neid ees ootab ja mis toimub peale sünnitust.Nad ju õppinud seda.
See et muus osas ajad paremad on , ei tähenda et sünnitusmajades midagi muutunud on.Ja seni kuni sünnitusosakonnas on kas või 1 nõmeda mõtlemisega nõukaaegne ämmakas , seni ei muutu midagi paremaks.head personali on nii vähe , kahjuks :(