mul siuke mure, olen juba 2 korda vale-eeltuhudega siin keskhaiglas käinud-esimene kord jäeti ööseks haiglasse, kuna ktg näitas et tugevad tuhud ja emakas 1cm avanenud, aga paari tunni pärast läksid tuhud üle ja hommikul lasti koju- teine kord ootasin kodus tuhudega 4h-olid regulaarsed-läksin haiglasse- öeldi et nõrgad tuhud ja emakas avanenud 2cm-aga jälle läksid tuhud üle ja lasti koju...nüüd õhtuti ja öösiti on tuhud umbes tund ja siis lähevad üle...limakord tuli 1,5 näd tagasi ära-mitme päeva jooksul-alates 1sest korrast kui haiglasse tuhudega läksin...see oli 3s august- siis öeldi, et nädala jooksul peaks ära sündima kindlasti-et arvatavasti paar päeva- nüüd siis 1,5nädalat möödas,aga ikka ootan..
täna tehti ultraheli pelgus teada saamaks lapse kaal-2,9kg- öeldi, et looteveed on minimaalse piiri peal ja laps sünnib kindlasti enne tähtaega arvatavasti paari päeva jooksul-aga kuna see oli vene arst,sisi ma tema enamus jutust ei saanud aru,kuigi küsisin...ma ei saa aru ,mis tähendab minimaalne lootevee piir- öeldi, et siis tahab laps ise välja kuna tal hakkab halb ja pole enam süüa -mis see kõik tähendab? kuidas ta siis elada üldse seal saab kui need veed ära tulevad? kas need on mingid eel veed millest jutt käib ?täiesti arusaamatu... küsisin et kas mul siis need minimaalsed veed tulevad sünnituse käigus või enne ära-ütles et võib mõlemat pidi olla-aga samas pole mul siiani veed ära tulnud- laupäeval kontrolliti keskhaiglas ka, et veed on alles ja veekott terve...kudias see vesi seal siis ära kaob...?
kas keegi teab millest jutt käib ja kellegil sarnast kogemust-huvitav kaua mul veel oodata on jäänud- ise nii ootan ja olen ärevuses- sest mitmeid kordiu juba need eeltuhud ja mitu kroda juba öeldud,et paari päeva jooksul-aga ootan ju siiani....