Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sünnilood
8tunnine sünnitus
 
... 11. september 2007, kl 21.41
Esimese loo rääkijal vedas.Minu sünnitus kestis üle 8 tunni.
Ärkasin kell 3öösel.Oli rõhumise tunne peal.Siis tuli see "kork"ära.Selline lima.Siis läksin voodi tagasi.Kõht nafgu valutas ja oli selline imelik tunne.Mees tegi jaheda kompressi peale.Poole tunni pärast ütlesin et ei ikka mineks on.Trepist alla minnes leidsin veel 100kroonise(ehk hea enne)
kuskil 8 tundi olid iga 5min järel sellised valud et oleks kasvõi madratsi puruks rebind.Siis saadeti natukeseks vanni ligunema.Seal olin pea pool tundi.Läksin tagasi tuppa ja pea kohe pärast vanni hakkas siis see õige sünnitus peale.Kusjuures siis enam nagu valu ei tundnudki.Sinuke asi mis mõttes oli et kui kästakse pressida siis teen seda kogu jõust.Nii oligi.Lapsel hakkasid aga südamelöögid nats aeglustama ja võeti vaakumpump kõrvale.Õnneks aga suutsin viimasel korral nii kõvasti pressida et laps tuli ikka välja.Jube väsimus oli peal.Vaatan siin filme ja näen kuda laps antakse kohe pärast sündi ema kaissu hetkeks.No kurat kust need naised selle jõu võtavad.Ma olin nii läbi et ei jõudnud lastki kinni hoida
See oli minu esimene sünnitus
Kuigi enda lohutuseks võin öelda et mul oli veel kerge sünnitus(kuigi sel ajal oli see ikka eriti valus),mu sõbrannal oli 25 tunnine sünnitus.:)
Minu laps nüüd üle 2 aasta vana
 
Kiki 14. september 2007, kl 13.21
oi kui tublid te siin kõik olete...ja kergemat sorti sünnitus oli ka sinul!!!Minu arvates muidugi!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!