Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sünnilood
Annab võrrelda?
 
kriss 13. september 2007, kl 13.09
Kas sünnitusvalu annab millegagi võrrelda...nt. mingi muu valuga??
 
vist 13. september 2007, kl 13.32
Mulle meenutasin nad kõige rohkem "päevade" valu, mis tuleb korrutada vähemalt 50-ga
 
eve 13. september 2007, kl 14.26
varba äralöömisevalu, ainult et kõhus ja pikema kestvusega.
 
kir 13. september 2007, kl 18.37
Samas on nagu tohutu kaka-häda ja siis see pressimine tuleb isagi siis, kui seda ei tahaks.
 
njah 13. september 2007, kl 19.25
Minu arust see ei olegi nagu konkreetne valu. See on selline surve ja ebamugavustunne, mis lähevad iga minutiga järjest suuremaks..
 
mia 13. september 2007, kl 20.05
uh eiteagi...mul nagu siukseid valusid polnud nagu filmis..kuna mul oli vaakum sünnitus, siis tunne oli küll et soolikad tõmmatakse välja:(
 
tiina 14. september 2007, kl 20.22
mul on kolm sünnitust olnud ja minu arust kõik erinevad.14 aastat tagasi ei tohtinud ringi jalutada,kui veekott katki tehti,pidin voodis lamama,no see oli pagana valus,tegin kõvemat häält kui vaja ,sain riielda kogu aeg,teisega justkui ei mäletagi valu,ainult seda ,et pressid kadusi ära,kui lapse pea juba peaaegu väljas oli,aga valu kui sellist ei mäleta,kolmandaga mäletan küll,et lõpus oli nii valus,et palusin ämmaemandat ,et tehke mulle keiser,aga ei tehtud.see valu on nagu seljas ja kõhus,smas surub alla pärasoolele,see teeb ka valu ja minu arust kui pressid hakkavad,on ka pagana valus ja kui lapse pea sünnib,on väga kibe valu,edasi pole hullu!
 
kätu 17. september 2007, kl 08.51
minu arust on sünnitusvalu nagu hambavalu,kõhuvalu ja peavalu kokku ehk siis väga valus aga kui laps käes siis on asi unustatud
 
p 20. september 2007, kl 16.33
mul oli hullem kui filmis,ikka metslane olin niiiiii valus oli,et kui seal olek püstol olnd oleks vist omale otsa peale teinud
 
w 21. september 2007, kl 19.03
Sünnituse ajal oli mul tunne nagu ma plahvataks kohe kohe ,et kõik elundid minu sees paiskuvad mööda tuba laiali.Ja et silmamunad tulevad peast välja punnitamise ajal :)
Ja valu on siis selline ,et nagu keegi käristaks sind elusast peast lõhki !
 
Tints 22. september 2007, kl 22.41
Minumeelest on hambavalu hullem kui emaka avanemisvalu, tundub et see kõigil erinev, aga minul oli tugev surumistunne alaseljas...no võibolla võiks võrrela sellise valuga kui on tugev kõhulahtisus...selline ebamugav tuim valu Aga see hetk kui lapse pea tuleb on muidugi kõige suurem valu mida tundnud vist olen, nagu keegi rebiks sind pooleks, aga see oli tõesti ainult üks hetk, et ei jõudnud selle peale mõeldagi kui laps juba väljas.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!