Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sünnilood
kuidas sündis mu tütar
 
kiki 13. september 2007, kl 17.27
sündis siis nii, et hommikul kella 6 ajal hakkasid valud ja 10 ajal sain põlva haiglasse, oli teine aprill, kuigi aeg oli pandud esimeseks:) kõigepealt siis pukki, seda piina kannatama-vaadati üle, et ohh esmasünnitaja-aega läheb, kuid 12 ajal ma juba kraapisin seinu ja röökisin et palun tehke keisrilõige, ma enam ei kannata. 13 läbi tehti veekott lahti ja ma ikka veel rööksin ja röökisin -no nii krdi valus oli.pukki sain alles enne 16st kus minu punnitamine ei aidanud, tuli appi kutsuda õde, kes siis pressis mu kõhule aga ka see ei aidanud, niisiis hõigati koridori pealt teine õde ka appi-samal ajal aga lapse südamelöögid jäid järjest vähemaks ja vähemaks.nii me siis kolmekesi pressisime seal, üks õde üle minu ühelt poolt, teine teiseltpoolt aga ikka ei midagi!!! kui südamelöögid olid juba väga kriitilises seisu tegi ämmaemand lahklihalõike ja vups ta väljas oligi see 4150 kg kaaluv plika, kes kohe häält ei teinud...mul selline tunne et surnd, kuigi ma olin nii õnnelik et see jama mööda sai...siis aga tegi plika oma esimesed vääksud ja emme ma olingi:)

Teine tütar aga tuli ka huvitavalt mu jaoks...kell 21 õhtul läks sõbranna minema, mul oli kaks nädalat üle ja sõbranna oli mul õhtuti külas et äkki lähen sünnitama et tuleb siis kaasa-mees oli maal, viis vanema tütre igaks juhuks maale ära et ma siis ehk sünnitan nädalasees. oli pühapäev 13.veebruar ja sõbranna lahkudes läksin pissile ja püsti tulles poti pealt vaatasin et mis jama, ikka piss voolab:)) täidsa loll..nu siis sain aru et see vist lootevesi-helistasin arstile, tema soovitas näitama tulla. käisin dushiall ära ja sõitsin kiiraabiga haiglasse. kell 23 juba hakkasin valud ja 2.15 hommikul oli ta käes. aga valud olid kuidagi kergemad või oskasin ise juba sünnitust juhtida-ei tea...aga tuli nagu lihtsamalt...niimoodi siis olen ma kahe tütre ema-vanem 12, noorem 8 ja sündinud mõlemad Põlva haiglas.nüüd tahaks poega ka aga mul emakakael oli nii läbi et lõigati ära-mis tähendab et kolmas titt on keiser...aga kuna mul on jõhker toksikoos kuude vältel siis lükkan koguaeg edasi seda asja....
 
appi 13. september 2007, kl 18.47
mis lahkliha?
 
kiki 13. september 2007, kl 19.40
see on pepuaugu ja selle teise augu vaheline liha:))))
 
Mia 13. september 2007, kl 20.03
ehee, mul oli ka tähtaeg 1 aprill, sündis 23 märts:)
Huvitav lugeda neid lugusid.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!