Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sünnilood
henry sünd 07.09.07
 
:) 14. september 2007, kl 12.28
neljapäeval käisin naistearstil kontrollis, ja ta katsus emakakaela avatust, mis oli 1 cm. läksin siis peal seda koju tagasi ja siis oli mul koguaeg selline tunne et hakkavad pävad ja selg valuta natukene. õhtul tuli ka limakork ära, terve öö ei saanud korralikult magada ja hommiku kui mees tööle hakkas minema siis ma ütlesin, et täna on minek vist. ta vastas see peale, et ma helistagu siis. läx pool tundi mõõda kell siis 8.30 ja siis hakkasid tuhud kuskil 8 minutiste vahedega siis ma helistasin talle et tulgu koju, hakkame tartu poole sõitma. toomele jõudes olid tuhud 5 minutiste vahedega, seal ajasime paberi asjad korda ja siis viidi meid sünnitus tuppa. tuli õde ja katsus emakakaela avatust ja see oli 2 cm.nii ma valutasin seal tükk aega. kuskil kella 2 aeg olid valud nii tugevad et ma küsisin süsti selga ( ja see süst oli väga valus kohe ). mingi pool tunnikest aitas see süst ja siis hakkasid uuesti tugevad valud siis õde ütles, et hinga naerugaasi nii ma tegingi, kuid see ei meeldinud mulle, siis õde ütles et mine dušši alla, seal ma olin ikka mingi 1 tund. Läksin uuesti palatisse, kuna valud olid nii tugevad lasin mehel kutsuda õe sinna, katsuti uuesti emakakaela avatust siis oli juba 5 cm avanenud.kõsiti et kas tahan süsti emakakaela ja ma ütlesin jh, kuid kunas mul polnud looteveed ära tulnud veel midid nad selle avama. kui süsti hakkati tegema siis ma mõtlesin et ma enam ei suuda õde surkis seal all pool nii hullult ja lõpuks ta ei saanud ikka süsti tehtud, kuna emakas või emakakael oli eest ära läinud koguaeg. kella 5est hakkasid pressid mis olid väga tugevad ja oi kui valusad :D siis õde ütles et ämmaemad tuleb kell 6 mind vaatama. kui ämmaemand mind vaatamas käis siis ta käskis mul põsti tõusta ja ringi liikuda et laps vajuks allapoole nii ma käisin mingi puki najal ringi 2 tundi ja siis ämmaemand lubas mul pressima hakkata tegin 2 pressiga tuli lapse pea välja ja 3 pressiga tuli siis Henryke kell oli 20.15 siis, lapsel oli nabanöör tugevalt ümber kaela,siis laps oli natule minu süles ja issi sai nabanööri läbi lõigata, mis esimese korraga ei õnnestunud kuna nabanöör libises kääride vahelt ära:) siis kaaluti laps 3.400 kg ja mõõdeti 50 cm. toodi minu juurde et ma annaks talle rinda. siis viidi teiste emade juurde palatisse mis oli minujaoks väga masendav kuna me mehega soovisime perepalatit et ta ei peaks pikka maad koju sõitma ja et ta saaks koos minu ja pojaga olla.
nii käiski mees meid igapäev tartus vaatamas. esmaspäev saime haiglat välja:) ja nüüd poja magab siin minu kõrval.
see on minu esimene laps. algul arvasin et issi kardab või siis pelgab lapsega tegeleda aga ta on tubli mina saan tegeleda köögis kui tema lapsega räägib ja mängib. vahepeal on nii äge vaadata kui nad teevad koos omaette nägusid:D

sai natuke pikk aga ehk keegi loeb ikka..!
 
!!! 14. september 2007, kl 13.38
Väga armas ja liigutav lugu.Edu Teile ja olge tublid.Minul endal 3 poissi 3,5,9 ja väga rahul.Kena päeva.
 
k. 14. september 2007, kl 13.57
Uh.. mul alles novembris sünnitus.. ei jõua ära oodata, et näeks oma pisikest juba:)
Aga sulle palju palju palju õnne ja edu!!!:)
 
kiki 14. september 2007, kl 13.59
õnne sulle!!! tubli olid..teine ehk tütreke;)
 
t 14. september 2007, kl 20.15
lugesin seda sellepärast,et minu poeg sündis ka 07,09 aga 9 aastat tagasi!ja minuarust oli kõige lihtsam ja valutum sünnitus,poja kaalus 4350gr ja oli 52 cm pikk,kuigi mees väidab,et pärast olin ma öelnud,et kõik,nüüd on peale poissi veel üks väike tüdruk,saab novembris kolm ja veel üks vanem tüdruk,kes saab oktoobris 14.ja võiks veel ju sünnitada,aga majanduslikult läheb raskeks.
aga teile jõudu ja õnne,minu arust on see kolm aastat kodus olemise aeg nii mõnus,ma ei tahaks üldse tööle minna,nii et naudi!
 
d 15. september 2007, kl 11.25
armas lugu
 
***** 15. september 2007, kl 13.32
olen kade........mis viga niimoodi sünnitada,kui selga tehakse tuimestav süst ja pakutakse välja veel emakakaela süstigi.paides ei tehtud ühest ega teisest juttugi ja kui ise küsima läksin,vaatati kui peast põrunut.näägutati veel,et ise tahtsid sünnitada ja nüüd kannata.
 
suure lapse ema 18. september 2007, kl 14.56
Ma nüüd ei tea aga ise soovin küll igas vanuses sünnitajatele tugevat närvi ja palju kannatust, lapsesaamine -ära sünnitamine on üks igvesti kihvt asi naisele looduse poolt määratud ja lapse kasvatamine on veel põnevam tegevus...Palju lilli teie ellu, kallid!
 
rixxi 21. september 2007, kl 10.29
meie poja sündis täpselt aasta enne teid
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!