Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sünnilood
ohhh õudust
 
ka poja ema 20. september 2007, kl 12.02
Väga tore,et selline foorum tehti,kus tõesti saab need koledused ja õnnetunded välja öeldud...
olen kõik need lood läbi lugenud ja julgen väita,et pole siin ligilähedast momentigi,võrreldes sellega,mida ma enne poja sündi 34h läbi elasin!!!!! Ei ole praegu mahti nii pikalt kirjutada,varsti kindlasti...lõppkokkuvõttes oli puudu juuksekarv,et ma ise ja laps üldse ellu jäime...aga lõpp hea-kõik hea,kuigi tänu sellele läbielatule on ja jääb mulle ainukeseks lapseks...
 
tuuli 20. september 2007, kl 21.19
mind hakkas sinu lugu huvitama. kui aega saad, kirjuta. kuigi, vist ei ole teab mis head sealt tulemas. ega mul endalgi meelakkumine pole olnud....
 
Mia 24. september 2007, kl 10.08
sama siin!! Siin suht "kerged" sünnitused..ma pole samuti enda oma kirja pannud, hirmutan ära siin mõne raseda..
 
kiki 24. september 2007, kl 18.15
ma ei ütleks et mu sünnitus suht kerge oli, ma muidugi ei hakka pikalt rääkima kuidas ma end täis kakasin ja pissisin ja kõike muud, ja neid valusi ilukirjanduslikku vormi sättima...ka mina olin kindel et teist ei taha jne....tahaks seda lugu siiski lugeda-palun! siis kaalun kas kolmandale teen ruumi:) sest nagu ma kirjutasin...see kerge olema ei saa..
 
k 25. september 2007, kl 21.14
Mul jälle on tunne, et ei tahaks isegi esimest.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!