Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sünnilood
kas võib minestada?
 
A 20. september 2007, kl 22.08
mul lapsi pole, aga minuga on selline lugu, et mul on foobia nõelatorke ja lõike jne vastu. Et siis otseslt mitte vere foobia, aga nagu naha vigatamise foobia. Verd andes ma minestan, hambaarsti juures tuimestust tehes ma minestan, näppu lõigates ma minestan jne. kardan väga, et kui lapsesaamisaeg käes siis kas ma elan sünnituse probleemideta üle:( tõesti kardan kohe, sest loen ka siit et mõnel ikka rakse sünnitus ja keiser, õmblused jne. ohh ma ei julge isegi mõelda:(
 
sd 22. september 2007, kl 15.06
Ära muretse...kuidas sünnitus sinu arust naha vigastamisega seotud on..ja kui mõtled rebendeid, siis ega sünnituse ajal sina tea, kas rebened või mitte, seega küsida pole nagu ka mõtet - kas nüüd olen katki, kas nüüd olen katki...sel hetkel o sul vääga palju muud mõelda, kui minestamise peale.
 
k. 23. september 2007, kl 15.22
ainuke asi, et raseduse aeg pead vist pidevalt igast analüüse andma, nt veenist verd? :S
 
minestaja 25. september 2007, kl 20.59
Mul on täpselt sama mure. Just mõtlesin sellele ja siis loen, et kellelgi on sama küsimus. Viimane kord, kui verd andsin ei suutnud järgmised pool tundi teadvusel olla ja ma ei tea, millest see oli-üldse mitte hirmust, vaid nagu mingi refleks arstiga kokkupuutumisest. Ei taha ka mõelda, mis kunagi võib ees oodata.
 
keegi 02. oktoober 2007, kl 17.37
a mis sa nii väga uhkustad oma foobiaga? Saa üle!
 
mann 05. oktoober 2007, kl 16.33
to keegi:
sa oled ikka eriti rumal! loomulikult oleks iga inimene ilma oma foobiata õnnelikum...ja siit küsitakse ju nõu!

mina kardan haiglaid ja arste (lapsena olin palju haige, sellest ajast kehvad mälestused) Nüüd mõistan, et hirm põhjuseta, aga üle olla sellest ei suuda...
 
00 28. detsember 2008, kl 22.03
to keegi
kle kui sul endal sellist probleemi ei ole siis mida sa siisn hädaldad,selleks see foorum ongi,et rääkida oma hirmudest ja nõu küsida,kui sulle midagi ei meeldi siis ära topi oma nina sellele lehele....see koht pole kellegi arvustamiseks..
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!