Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sünnilood
lapsesoov
 
khm... 24. september 2007, kl 20.15
Kuidas te aru saite, et tahate last? Võib ju tunduda rumal küsimus, aga mina seda ei mõista, kuis sooviksin. Olen mõelnud küll, et kunagi tulevikus saan lapse, aga selline mõte tundub mulle pisut võõras ja ebareaalne.
Vanust nagu juba on (25), abielus jne... kõik ühesõnaga perfekt. Mehega on juba tükk aega kahekesi koos oldud ning tema sooviks juba järeltulijaid, kuna on minust vanem ka.
Mina seevastu näen unes horrorit, et ootan beebit....?!
Mehes probleem kindlasti pole, sest kui ma peaksin kunagi lapse sünnitama, siis ainult temaga.
 
rase 33+ 24. september 2007, kl 21.40
Mina olen vaid 19 ja novembris sünnitan. Ma teadsin ka, et kunagi tulevikus tahan last, aga täiesti kogemata jäin rasedaks ja nyyd olen nii õnnelik, et saame elukaaslasega lapse:)
Mõnel ei olegi nii, et vot nyyd tahan. Jää rasedaks kui on võimalus, kyll siis harjud oma olukorraga ja oled ka õnnelik:)
Palju edu!:)
 
kennyt 25. september 2007, kl 16.01
Ju sa siis pole veel lapseks valmis, sest siis sa lihtsalt tead ja kogu südamest soovid last. Sa kindlasti tunned selle tunde ära! Meil mehega oli nii, et mina olin see, kes esimesena last hakkas tahtma aga mees ütles, et tema tahab ka last aga mitte kohe, et ta ei tunne, et ta lapseks valmis on. Mina jäin siis ootama! Ja üks päev mees tuli minu juurde kavala näoga ja ütles, et ta on nüüd kindel, et ta tahab last ja nii see läks...
 
2e preiliga 26. september 2007, kl 10.45
Minul oli nii, et teadsin, et last tahan kindlasti, kuigi ajaliselt täpset piiri ei olnud, AGA pigem ei kujutanud ette seda, et keegi minu sees need 9 kuud elab. Kujutasin ette, et lapsendame mõne lapsekodulapse.Kui aga rasedaks jäin, siis olid kõik sedalaadi mõtted kadunud, see olukord tundus väga loomulik :)Samas ei ole ma maha matnud ka mõtet kinkida hea kodu mõnele lastekodulapsele.
 
ola 26. september 2007, kl 15.56
Olin 19, kui abiellusin.Laps sündis alles viiendal abieluaastal, kuna tundsin, et ei olnud selleks enne valmis.Siis äkki teadsin, et nüüd - ja kohe saigi tegu tehtud.
 
Jah 04. oktoober 2007, kl 09.41
ŽVõib-olla sa lihtsalt kardad.
Ja kui kardad, siis tähendab ilmselt, et pole veel valmis. Ära muretse. Nii kaua, kui ei taha, ei peagi ju last saama.

Äkki peaksid endalt lihtsalt pinge maha võtma. Mõtle, et sa ei peagi last saama. Või mõtle sellele, et sul on mitukümmend aastat aega saada beebit, kui see tahtmine peaks tulema.

Võrdle nüüd seda aega oma mehega koos oldud ajaga ja vaata, teil on maailmatu hulk aega. Ei ole mingit sundust :).

Aga siis, kui hakkad tänaval beebisid vahtima ja "oooo, nii nummi" kiljuma, siis tea, et asjad on muutunud ... Ž;)
 
.. 05. oktoober 2007, kl 16.24
mina ka ei taha veel last..
aga samas kui jään ootama, et hakkaksin tahtma...??? arvan, et ei hakkagi... mõtlen, et kindlasti peaks vähemalt ühe lapse kuangi saama, kuid kas ka hingeliselt selleks kunagi valmis olen..vaevalt
 
anneli 08. oktoober 2007, kl 16.15
mina ise olen 20 ja 37+.. rase juba olnud aga mina ei jäänud teadlikult rasedax,aga harjusin olukorraga ja nüüd olen nii õnnelik et ei oskagi kirjeldada...
ise arvasin kunagi et 25 siis on paras aeg aga nüüd 5 aastat varem ,see pole hullu ju..
see tunne tuleb koos sellega kui kõht kasvab...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!