Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sünnilood
Mille sees tuua beebi haiglast koju?
 
Beebikas 29. september 2007, kl 21.05
Et siis mis talle selga peaks panema detsembrikuus. Sipukad ja teki sisse? Kombekas? Autos kogu selle kraamiga turvahälli?
Andke palun nõu.
 
kata 29. september 2007, kl 22.26
Kombekas ikka. Kui paned ta teki sisse, siis ei saa sa turvahälli rihmasid korralikult kinnitada.
 
Kadi 03. oktoober 2007, kl 14.43
Tänapäeval ei pannagi naljalt enam teki sisse,ikka kombekaga.Võid ju rohkem riideid kaasa võtta küll see kes tita riidesse paneb vaatab ise mis ja palju talle selga panna.
 
kats 03. oktoober 2007, kl 21.06
to Kadi
Kes see teine paneb su last sünnitusmajas riidesse, ikka ise ju. Ema teeb valikud
 
ulla 04. oktoober 2007, kl 15.10
meil oli nii paar kraadi külma nov algus oli ja panin pikakäisega body sipukad siis paksemad püksid jajakk puuvillane paks jänku kombe ja 2 mütsi ja lõpuks veel sügisene kombe ja siis turvahälli tahtis kodus ka soojalt olla riides ja magada lambavilla teki sees
 
Niii 04. oktoober 2007, kl 16.19
NIiii armas :).

Ma ei tea, see viimane kommentaar selle kohta, kuidas beebi tahtis magada soojas teki sees... nii hinge läks :).
 
e & j 06. oktoober 2007, kl 22.00
beebid ei oska oma kehasooja alguses hoida, niiet rohkem on parem. muidugi ülekuumenemine pole ka hea. ulla jutt väga hea.
 
katsile 07. oktoober 2007, kl 21.39
Kadi on teab ilmselt aega, mil sünnitusmajast said kaasa pambu ja kodus said esimest korda sinna sisse vaadata. Minu õde näiteks sai üllatuse kaasa - tegi pambu lahti ja sealt hüppas välja kirp. Imestan tema kiiret reaktsiooni aga tal on vist siiani(21 aastat) see putukas väikeses karbis alles.
 
??? 10. oktoober 2007, kl 15.17
Mis selles ulla kommentaaris nii oli? katussõidab??
 
jep 10. oktoober 2007, kl 21.06
No hullumaja, kui paksult see ulla oma lapse riidesse toppis!!!:S
Pikkade käistega body, sipukad, paksemad püksid, jakk, paks kombe, 2 mütsi ja veel üks kombe?!
Ma arvan, et mu laps (küll oli väike sünnikaal, 3 kg) poleks küll selle kraamiga turvahälli ära mahtunud:D
Ise panin lapsele selga pikkade käistega body, sipukad, sokid, mütsi ja kombeka. Turvahälli peale panin veel ühe väikese teki. Ja häda polnud mitte midagi, laps kenasti soojas.
 
... 15. oktoober 2007, kl 12.10
Mul on detsembriks valmis talvekombekas, pikkade varrukatega body, sipupüksid, sametine soe komplekt ja paksemad sokikesed. Pähe veel tavaline titemüts ja voodriga fliismüts..kõige peale kapuuts.ongi kogu moos.
Nagunii väljas teda väga ei solguta...sünnarist autosse ja autost koju.
 
- 09. detsember 2007, kl 02.37
sündis talvel ja koju läksime siis kui väljas oli ikka väga külm ja tugev tuul. õpilastel olid vist külmapühad ka jne. pikk body oli, sipukad, mingist pehmest materjalist hästi soojad püksid ja jakike(ei oska seda materjali kirjeldada), kaks paari pakse sokke, väike müts, siis kootud villane müts ja kombekas millel ka kapuuts. lisaks oli veel minul suur tekk ümber ja lapsel veel veidi pisem tekk. mäletan et väljas oli nii jubedalt külm et ma ei julgenud välja minna ja siis õde lohutas ja ütles et lapsega ei juhtu midagi. siis saime kähku sooja autosse ja koju. jube närv oli küll sees et äkki liiga külm või ebamugav jne jne.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!