Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sünnilood
8 aastase tütre sünni lugu
 
ema 04. oktoober 2007, kl 17.57
Õhtul mingi 18.00 paiku tundsin kõhus valu,kuid ma ei osanud seda seostada tuhudega.Kuna esimene laps:) Paar tundi aga hiljem sain aru,et see ei ole ikka päris õige.ja igaksjuhuks võtsime asjad kaasa ja sõitsime mehega haiglasse.Selleks ajaks oli juba 1 cm avanenud.Viidi meid üles palatisse..selleks ajaks olid juba korralikud valud.Läksin duzzi alla,lootes et ehk voolav vesi leevendab,kuid ei midagi.Duzzi alt läksin otsejoones voodisse kuhu ma ka jäin sünnituse alguseni.Kuna valud olid nii suured,et ma ei jaksanud püstigi seista.Nõudsin süsti,kuid õde soovitas oodata sellega natuke.nii ma siis olin voodis nagu õnnetusehunnik ja mees oli mul kõrval.Lõpuks siis sain oma süsti kätte,kuid see ei muutnud mitte midagi.Tahtsin et see kõik juba lõppeks.Lõpuks tuli õde ja päästis veed valla..selline tunne nagu oleks alla pissinud:)) Jube oli see ,et minust vaid paar palatit eemal oli naine juba sünnituslaual..ja tema just häälega tagasi ei hoidnud..hirm oli juba peal:) lõpuks oli selline tunne,et kohe kohe hakkan sünnitama..mees läks ämmaemandat kutsuma,kuid tema oli ametis alles teise naisega..siuke press oli juba peal,et anna olla:D ma juba mõtlesin, et mu mees hakkab ise sünnitust vastu võtma..lõpuks kui asi oli juba kriitiline tuli ka ämmaemand.kohe hopsti lauale ja pressime..24 minti ja laps oligi käes..kõige õudsam selle juures olidki tuhud..mitte sünnitamine..sest suust ei tulnud mitte piuksugi:)
kõige armsam hetk oli see,kui laps mu kõrvale pandi esimeseks söömiseks..pisar tuli silma.pärast ta viidi kahjuks lastetuppa..ja mind viidi palatisse.last nägin siis teist korda alles järgmisel päeval. olin seitsmendas taevas.valud olid kõik ununenud.
 
merx 06. oktoober 2007, kl 14.59
Miks see,et paar palatit edasi naine sünnituslaual oli,siis nii jube peaks olema.?Loomulik ju.Mõnel aitab hääle tegemine lihtsalt paremini pressida,mõnel on niimoodi valu kergem taluda.Ebaloomulikku ega jubedat seal küll midagi ei ole.
 
ema 08. oktoober 2007, kl 18.44
See on küll loomulik,kuid ka hirmutav.et kas tõesti sünnitus nii valus.Ma ei olegi ju öelnud ,et see ebaloomulik oleks:)
 
kah ema 15. november 2007, kl 02.42
no see on ikka imelugu lausa ju kui sünnib 8a tütar.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!