Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sünnilood
Vallasemad Paides sünnitamas
 
Kiira 28. oktoober 2007, kl 15.38
Üksikud naised, kes on käinud sünnitamas Paides, kuidas on teisse suhtutud? Olen palju lugusid kuulnud, et mõnitatakse ja koheldakse kui kõntsa.
 
KKKKKKKK 29. oktoober 2007, kl 08.43
kui mu ema mind sünitas, siis temalt kysiti algul lihtsalt et mitmes laps siis...kui ta ytles et neljas, siis kysitit suure imestusega et kas kõik siis yhe mehega, nu selle vastuse peale et jah vaadati teda kui maailam imet..nii et ei tea kas neil seal vallasemade vastu midagi on.. pigem vist sellevastu kui keegi suudab nii kaua yhe mehega koos olla...
õnneks kui ema läks järgmine kord synnitama siis ta sellist käitumist ei näinud...::d:d:d:d
 
k 01. november 2007, kl 18.59
no paide haigla ei hiilga ka muude osakondadega. niiet, ei imastaks üldse.
 
r 02. november 2007, kl 20.13
üksikemad ei hiilga kusagil...
 
üksikema 08. november 2007, kl 01.21
sünnitasin oma poja kolm aastat tagasi paide sünnitushaiglas,haiglapersonal oli viimase peal ei ühtegi halba sõna,esmasünnitaja olin ka.üksi ei sünnitanud,sugulane oli toeks,temale oli kõik tuttav ta ise sünnitas seal haiglas oma teise lapse ja samuti kiitis arste.isegi oma sõbrannal soovitasin sinna sünnitama minna ja ka tema poolt positiivne suhtumine.oma teise lapse sünnitan ka seal haiglas:D
 
cc 10. november 2007, kl 09.22
ega arstid on muidu väga toredad ja sõbralikud...ja kõik tuttavad kes seal sünnitanud on rahule jäänud...
ise-asi ainult kes sünnituse juures on . sünnitus osakonna juh. (raja) pole jah mingi kiita väärt arst...aga teiste kohta pole mitte midagi halba öelda...
 
k 10. november 2007, kl 18.01
Paide haiglasse võib arstiabi oodates ära surra!! jah,seal on jube,tean oma kogemusest,kuigi pole üxikema,aga sealne suhtumine annab ikka soovida,nagu loomadega räägivad!!!!!
 
esmarase 12. november 2007, kl 09.01
ja ma just mõtlesin et vb paide sünnitama...?!?!!
 
paidekas 12. november 2007, kl 16.09
Ma sünnitan ka Paides ja päris kardan kohe, et äkki on sel ajal Raja tööl. Teised pidid toredad olema.
 
Exc. 12. november 2007, kl 20.50
Mina võtan Raja tasuliseks:) ainus arst, kes asjast ikka jagab kah:) Raseduse jälgimise kohtagi pole talle midagi halba öelda:) alati soovib edu ja küsib, kuidas pisike elab ja üldse selline tore ja hakkaja arst:) mulle ta väga meeldib
 
uskumatu 14. november 2007, kl 16.48
Räägid sa tõesti samast Rajast!? Ma ei suuda kohe uskuda. Raja ei küsi tavaliselt kunagi, kuidas läheb või kuidas laps elab. Ta isegi ei naerata ja kui midagi küsida julgen, nähvab tigedalt vastu, et küsi naistenõuandlast! See on tõsi, et tal on head oskused kuid mitte patsientidega suheldes.
Äkki ta on sulle kuidagi tuttav või sinu tuttavate tuttav, et lahkemalt käitub... sest vähemalt siiani on kõik, kes temaga kokku puutunud, teda vaid kirunud.
 
Exc. 16. november 2007, kl 15.06
ei, tuttav ega ka tuttavate tuttav ta mulle pole, kui ma usun, et paljuski loeb see, kuidas ise temaga suhelda :) mul ema mainis, et ta selline karmikäeline, et kui esimest korda läksin (23+ nädalal), et "määri talle mett moka peale", ma siis ütlesingi, et näe, tulin tallinnast Fertilitasest ära, et seal megad järjekorrad ja kuna vanemad Paides elavad (ise elan Soomes hoopiski), siis ei ole vahet, kus ma ennast jälgida lasen, kas Paides või Tallinnas ja tausatauuringut tehes kuulsin, et Paides olevat väga hea sünnitusosakond ja arstide kohta uurides soovitati teda (Rajat siis)
aga tegelikult nii oligi ja ütlesin selle välja:) kellele siis ei meeldiks enda kohta midagi head kuulda:)
aga minuga on ta küll väga sõbralik ja koostööaldis:) viimane kord küsis veel, et millal siis UHsse pisikest vaatama läheme, leppisime kokku 38+ nädalal, et saaks kaalu täpsemalt teada enne sünnitust:)
 
uskumatu 16. november 2007, kl 15.24
Nojah, olid siis lihtsalt ise piisavalt nutikas, kuidas moosida. Mina nii ei oska kahjuks. Aga tore, et teil omavahel sujub :)
 
Exc. 16. november 2007, kl 17.09
jap, ma ise kah rahul, sest osad paide ämmakad pidavat lihtsalt sellised nunnutajad olema aga kui midagi tõsist on, siis polevat nendest väga suurt abi..
aga tegelikult on toredad mu meelest seal paljud:) näiteks noot jättis väga hea mulje, kui ta juures korra käisin haiguslehte saamas.. oli kohe nii vaimustuses mu 3D beebipiltidest ja siis mõõtis ja kaalus mind seal:)
 
uskumatu 19. november 2007, kl 17.00
Jaa, Noot on alati super! :D
Paljud kiidavad.
 
mahta 20. november 2007, kl 13.05
paides on kõik super!!!!!!!!!Seal halbu arste-ämmakaid polegi.
 
emmukas 01. detsember 2007, kl 23.06
minumeelest on ka raja just supper hea arst. alati küsib, kuidas läheb ja kuidas poja elab(tuttav ta mulle pole). teiste juures olen ka käinud aga enam minna ei taha.
sünnitada oli pides väga hea(muidugi olen kuulnud ka vastupidist
) minul pole ühtegi halba sõna öelda. väga hea suhtumine oli:)
 
ex paidekas 06. detsember 2007, kl 09.51
raja suhtumine jätab jah teinekord soovida, aga ta on tõesti supper hea arst oma teadmiste poolest. minu tuttavad käivad kõik tema juures ja rahul.
paide ämmaemandatest ma küll parem ei räägi, kõige hulllemad klatsimutid:(
 
l 07. detsember 2007, kl 00.03
minu tuttavatesse on küll hästu suhtutud.alles käisin õde ja tema uut lapsukest vaatamast. arstiks oli raja. väga tore oli. endal laps ka seal sündinud. see oli sel ajal kui isad ei saanud lapse juurde kohe jne. aga sugulane töötas haiglas ja siis sai issi ikka tütre sülle ka võtta.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!