Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sünnilood
milline sünnitusviis on parim?
 
öko 29. november 2007, kl 19.35
Mul selline küsimus: kas keegi teist on vannis sünnitanud?Kuidas see oli? Milline asend või sünnitusviis võik kõige rohkem leevendada noore ema valusid? Ma keisrit ei tahaks eriti, võiks olla ikka loomulik sünnitus! Keiser oleks vastuvõetav ainult siis kui arst seda ette näeb!

aitäähh teile! Päikest :)
 
q 29. november 2007, kl 20.24
milline asend Sinu valusid kõige paremini leevendab või kas vannist on kasu või mitte, seda ei oska meie siin foorumis küll ennustada. See on nii individuaalne ja selgub alles sünnitusel. Siis tunned ise ära, kuidas ja miks.

Mina arvasin, et valutan jalutades ja sünnitan käpuli, aga võta näpust. Valude ajal oli külili voodis lamamine just minu jaoks kõige mõnusam ja sünnitasin lõpuks poolistukil asendis. Enne muidugi proovisime teisi asendeid ka. Vannivariant oli ka olemas, aga sellest ei tahtnud ma midagi tol hetkel teada (sünnitus oli suht kiire).

Mul oli isegi sünnitusplaani kirjutatud, et tahan valida valutamis- ja sünnitusasendi ise jooksvalt ja kuna ämmakas oli super ja lasi mul teha, mida ma tahtsin, siis kokkuvõttes läks kõik väga hästi
 
merka 30. november 2007, kl 08.49
mina valutasin vannis (Pelgus). See oli väga hea. Aga sünnitegevuse problemide tõttu mul vanni jääda ei lastud.
 
34.n 30. november 2007, kl 13.37
Eelmise lapse valutasin ja sünnitasin vannis kükkasendis. Minu jaoks parim asend, aga naised on niiii erinevad.
 
x 30. november 2007, kl 13.49
valude ajal oli kõige parem ringi liikudes
 
mina 02. detsember 2007, kl 22.45
istuli voodis, kannad tagumiku all oli hea valutada.
 
öko(autor) 03. detsember 2007, kl 14.51
ma ise olen mõelnud ainult vanni variandi peale, tundub nagu kõige kodusem, aga samas ma ei ole ju kunagi varem sünnitanud, eriti veel vannis (ma eeldan et seal on ikka soe vesi). Pärast keset sünnitust avastan et nii polegi hea äkki, ma satun alati paanikasse kui mul kõik kontrolli alt kaob. olen veidi nagu kontrollifriik, ma planeerin kõike ette!
On keegi teist pidanud pettuma kui sünnitusviisi esalgne valik ei ole see mida lootsite?

Päikest!
 
q 03. detsember 2007, kl 19.21
miks pettuda, kui sa ise ikkagi jooksvalt otsustad kuidas ja mismoodi sünnitad. oluline polegi ju see, kui kasulik mingi asend on, vaid see kui hästi sa ennast tunned. Iga inimene on erinev ja ühele sobiv asend ei pruugi teisele üldse sobida (kasvõi anatoomiliste erinevuste tõttu)

siis oleks küll pettunud ja kurb, kui mingi ämmakas käsutaks ja keelaks vastavalt sellele kuidas temal mugavam oleks.
 
Öko (autor) 04. detsember 2007, kl 10.37
Seda küll! Ma tänan teid et võtsite vaevaks mu pabistamistesse süveneda ja vastata!

Äitähh! :)
 
- 09. detsember 2007, kl 02.20
esimese raseduse ajal olin kott toolis palju igasugustes veidrates asendites. peamiselt tahtis käpukil olla. teise sünituse ajal käisin vannis vahepeal. see leevendas siis veidi, lõpuks sünnitasin istukil olles.aga mõlemal korral oli tunne väga erinev niiet ilmselt haiglas tunned ise ära kuidas olla tahad.
 
s 16. jaanuar 2008, kl 22.38
ja keisrilõiget ei tehtagi lihtsalt sünnitaja soovi peale. Seda tehaksegi ainult siis, kui on meditsiiniline vajadus.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!