Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sünnilood
kysimus synnitanutele
 
mari 24. detsember 2007, kl 18.06
mul on juba 9 kuud synnitusest möödas...
peale synnitust on mul olnud nii, et peale vahekorda hakkab kõht valutama..ja see on väga ebamugav, sest kui hommikul seksida, siis jääb ta vahest päevläbi valutama...ja vahest valutab ta seksi ajal ka..
mina arvasin et kuna mul on HPV viirus ja haavandid..et see võib olla sellest..
kas kellelgi veel nii..
 
alpha 25. detsember 2007, kl 10.48
Kas ka poose väga valides?
Mul üldiselt ka veel 5 aastat pärast sünnitust vahest (kui juhtub ebasobiv poos olema). Ainult "misjonär" on tavaliselt muretu. :P

Aga viiruseid-haavandeid ei ole (kontrollitud!). Ehk laseksid arstidel kontrollida? Päris normaalne see ei tohiks olla. Sama murega günekoloogi poole pöördudes saadeti mind (pärast UHd ja igasugu proovide võtmist) veel perearsti juurde põit ja neerusid uurima (kivid?).

Tasub uurimist igatahes.
 
Birgit 21. jaanuar 2008, kl 23.46
ei usu, et hpv võiks probleemiks olla... olen uurind sellest ja hpv esineb väga paljudel naistel... selle võib saada ka teatud ravimite kasutamisest... ka mul avastati hpv raseduse ajal... pela sünnitust seksides pole küll midagi... aga päevade ajal on tekkinud metsikud kõhuvalud (peaagu nagu sünnitus valud).
Käisin küll arsti juures ka selle murega... aga nagu kõik oleks korras... ja see pidavat olema ka normaalne... aga sain mingi pillid mis peaks neid valusid leevendama...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!