Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sünnilood
venitusarmid
 
zzz 04. veebruar 2008, kl 16.34
kas keegi teab kuidas venitusarme vähem märgatavax saax teha või veel parem...täitsa ära kaotada (mis on muidugi suht võimatu)
kas mõni hea salv või laser protseduur vms????
 
alpha 04. veebruar 2008, kl 21.12
Kui vanad on armid? Kui armid värsked, saab liigliha tekkimist vältida Contractubexi geeli abil. Kui aga juba vanad (paranenud/kokku kasvanud/liigliha juba tekkinud) siis sellest enam abi ei ole, siis parandab suuresti aeg - muutuvad märkamatumaks iga aastaga.
 
zzz 05. veebruar 2008, kl 14.30
esimesed venitusarmid hakkasid tekkima u. 5 kuud tagasi...aga sõnnitusest on kh nüüd poolteist kuud tagasi.Siis vict ei anna enam midagi teha???Aga mul need armid sellised punakad aga kas need ajapikku lähevad ikka heledamaks ka w?
 
alpha 05. veebruar 2008, kl 19.10
Lähevad küll heledamaks, isegi täiesti heledaks. Endal viie aastaga läksid niimoodi tagasi, et päris lähedalt või hoolikalt vaadates paistab, muidu mitte. Ainult päike ei hakka nende peale, seega suve lõpuks oled teistpidi triibuline - tumeda peal heledad :D
 
ei halvusta 11. veebruar 2008, kl 01.11
misasja sa alles nüüd avastasid need või?
hilja juba!
probleem tule ära hoida, mitte halada kui tagajärjed juba olemas. nii on kõige lihtsam ju...

mine dermatoloogi juurde, saad retseptikreeme. tõenäoliselt hetkel kangemaid ei kirjutata aga kui oled rinnaga toitmise lõpetanud, saad ka kangemat kraami.
heledamaks lähevad küll ja spetsiaalsed ravikreemid aitavad ka aga päris lahti neist enam ei saa.
 
lota 22. veebruar 2008, kl 14.34
armid ei tule mitte sellest, et ei "hoidnud neid ära" vaid ikka naha omapärast. mina küll kreemitasin, küll kandsin bandaaži juba mingi neljandal raseduskuul..- ei midagi!, armid avastasin kaheksandal kuul... õde mul näiteks ei kasutanud midagi ja pole ka ühtegi armi. Minul on suhteliselt kuiv nahk, pole iial vistrikke olnud, temal aga rasune nahk ja maadles terve puberteediaja vistrikega.

aja jooksul lähevad ikka armid heledamaks, aga päris ära ei kao mitte iialgi ega mitte kuidagi. see on paratamatus.
 
teadja 22. märts 2008, kl 22.37
Armid on ju päritavad suures osas.Paljudel on armid olemas ja pole sünnitanud ning pole olnud ka kaalukõikumisi.Isegi meestel on striiasid.Nii, et alati ei maksa ennast süüdistada.
Endal on viimasest sünnitusest 16a ja kõhul korralikud armid.Ära ei saa neid millegagi aga täiesti heledaks lähevad aastatega.Isiklikult ma neist väga häiritud pole ja käin rõõmsalt nabapluusiga.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!