Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sünnilood
Naistele, kes sünnitanud keisrilõikega!
 
Uudishimulik 12. veebruar 2008, kl 11.49
Tunnen huvi, kuidas taastusite peale keisrilõiget?
Mitu last olete sünnitanud ja milline oli Teie kõht aasta peale keisrilõiget?
 
ketz 12. veebruar 2008, kl 13.56
mina taastusin väga ilusasti...no valud olid küll kolm-neli päeva..nii et istuma oli valus magamast tõusta ja kõndida samuti..valuvaigistavaid süste sain ka kolm korda ööpäevas tagumikku-kolm päeva järjest...aata hiljem on haav õrnalt näha
 
sipsik 12. veebruar 2008, kl 17.18
minul 2 keisrit olnud, esimene 19 aastat tagasi, teine 3 a. tagasi.Esimesega tundus nagu hullem olema, kuid viimasega kuidagi kiiremini taastusin.Sama päeva õhtul ajasin juba ennast püsti ja olemine läks iga tunniga kergemaks.kolmandal päeval läksin juba lapsega koju.Arm ikka on kuid mitte eriti silmatorkav, kasutasin ka mingit armi kreemi, mida arst soovitas.
 
anne 18. veebruar 2008, kl 13.52
esimesed kaks päeva oli ikka väga raske.esimene päev olin pikali,teisel päeval pidi hakkama end üles ajama.mõned sammukesed sain teha.kolmas päev juba hakkas olukord paremaks minema.viiendal päeval sain haiglast välja.arm jääb ikka paistma.kõht mul trimmis pole,väike punnu ees.1,5a. tagasi oli keiser.eks peab ise tragim olema,võimlema.
 
Kata 21. veebruar 2008, kl 19.14
Keiser oli 3 aastat tagasi. Peale oppi oli vererõhk vääga madal 40/80. püsti sain teisel päeval ja last nägin ka teisel päeval, paar kuud oli ikka lõikekoht väga valulik ja käisin küürus, pool aastat alakõht tundetu, vahekord valulik-nagu jääks seal midagi ette:) 3 aastat möödas kõht ilus, mitte trimmis küll, aga arm peaaegu nähtamatu.
 
minu oma 17. märts 2008, kl 19.34
Minul nüüd sellest möödas aasta ja pool...KÕHT ON VÄGA TRIMMIS,sest laps on ise nagu trennieest,koguaeg vaja opale võtta.JA NII SE TRIMMIS KÕHT TULEBGI.edu teilegi...
 
lapsega 30. märts 2008, kl 00.36
keisrist möödas aasta. lõikuse koht ok, kuid arm nähtav, selline punakaslilla. taastusin vaevaliselt, palavike ja tilgaga veeni.
 
kuku 06. mai 2008, kl 18.14
minul oli keiser 4 kuud tagasi, peale oppi ei olnud miskit hullu, üks päev pikali ja edasi juba jalgele, ja nüüd on veel väike punu, arm on veel roosakaslilla.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!