Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sünnilood
mitmikute sünd
 
emme 03. märts 2008, kl 01.32
Tere!Kas siin on keegi kes oskaks rääkida mitmikute sünnist või keisrist!Olen ise kolme lapse ema ja nüüd sünnivad kaksikud kuid ei tea kas arstid teevad keisri või sünitan ise.Probleem olevat minu verega kuna see on kogu aeg alla 100hbg siis nüüd kõigub ta 63-58 vahel!Esimese lapsega tehti peale sünnitust vereülekanne sest laps oli suur(5,2kg)teise lapsega sain ma vereülekannet enne sündi kuid nüüd arstid keeldusid vereülekannede tegemisest.Olen uurinud kuid ksagilt ei ole leinud kirjantust mitmikute kohta!Palun rääkige oma kogemustest!
 
kaksikutega 11. märts 2008, kl 09.27
1. selise hemoglobiiniga ei tohiks sa jõuda trükkida ka mitte
2. keiserlõikega läheb hemoglobiin veel hullemaks
3. kuna sa oled juba 2x elus vereülekannet saanud (verre jäävad antikehad, eriti ohtlikud on need sündivale lapsele) ja isegi raseduse ajal, kas sulle ei selgitatud, kui ohtlik on sulle veel kord sünnitamine? sünnitamaminnes võta kindalsti kogu oma suguvõsa käest kirjalik, notari juures kinnitatud tõend, et nad kõik on teadlikud võimalikest tagajärgedest sünnitusel sinu väga komplitseeritud anamneesi arvestades ja on organiseeritud laste üleskasvatamine.
kirjandus mitmikute kohta: www. perekool.ee
 
hg 13. märts 2008, kl 11.21
jõuab küll trükkida ja kuidas veel. ega see hemoglobiin pole ülepäeva langenud vaid aeglaselt ja organism on jõudnud kohaneda ka ikka veidi.
 
ahh 14. märts 2008, kl 10.07
Kuule to "kaksikutega" misasja sa hirmutad tulevast ema. Ju ta ikka arstide kontrolli all on ei ela me aafrikas ja kui oleks suremas siis oleks haiglas erilise kontrolli all. hemoglobiin ongi paljudel rasedatel madalam normist, sellepärast et pead seda oma tulevase lapsega jagama.
Millised antikehad verre jäävad? Antikeha veres tähendab seda, et lapsel ja sinul on erinev veregrupp, mis omavahel ei sobi jne... tänapäeval tehakse see vereanalüüsiga kindlaks ja ravitakse. Aga et vereülekandest antikeha, no ma ei tea , mine loe veel natuke meditsiinilist kirjandust. Vereülekandeid tehakse ikka sulle sobiva veregrupiga.Tshiih
 
kaksikutega eelmisele 16. märts 2008, kl 22.59
ära kommenteeri meditsiinilist teemat.
 
aga 20. märts 2008, kl 11.27
sa oma tohtriga oled ikka rääkinud neil teemadel, mis sulle muret teevad? usun ise siiski arstide pädevusse ja sellesse, et siit sa vastavasisulist nõuannet suurt küll ei saa. sinu olukord on konkreetselt sinuga tegelevate meedikute pärusmaa ja üleüldiselt siin midagi kommenteerida nagu ei annagi.
mis keisrisse puutub, siis sedagi küsi oma tohtrilt järgi, mis puhul sind see ees võiks oodata ja mida ta iseenesest tähendab.
keisrit iseenesest peljata ei maksaks. endal on see läbi tehtud ja näed, täitsa elus olen.
 
rõve 21. märts 2008, kl 11.24
eriti see vereülekande värk
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!