Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sünnilood
sünnituse esile kutsumine
 
P 10. märts 2008, kl 19.54
selline küsimus et müüte on palju selle kohta mida teha et sünnitus algaks kui tähtaeg on käes või üle... need kodused soovitused siis nagu seksimine ja shampuse joomine ja treppidest jooksmine ja ananassi söömine... kas kellelgi on reaalselt ka nagu need asjad mõjunud või ainult ongi kuulujutud!? :)
ma siis teaks mida teha.. :)
 
hmmm 11. märts 2008, kl 01.14
need on kuulujutud, tita tuleb ikka siis kui temal õige aeg-normaalselt.
 
kaksikutega 11. märts 2008, kl 09.41
sperma on looduslik prostaglandii, selle toimel lahustub emakakaela kattev lima, kael muutub pehmemaks ja altimaks avanemisele. kui aega on veel nädalaid, siis emakakela sekreedi koostis on selline, et sperma ei lahusta seda veel ära.
shampus on tokolüütikum, st. emakalihaseid lõdvestav aine, kasutatakse eelkõige raseduse säilitamiseks. aga kui kael on valmis avanema, pehmendab see ka emakakaela lihaseid ja avanemine tekib kergemini. joosta võid, kui sul muud teha pole.
mul seks aitas. aga selle eesmärgiga töötasime tõsiselt juba ca 1 nädala. oli suur poiss, keelega tähtaeg läks üle. kartsin, et ma ei sünnita ära. aga kui tegevus algas, läks imekiiresti kõik.
 
Moa 11. märts 2008, kl 10.48
jummel, aga milleks sorkida nii? mul pigem põhimõte, tuleb siis kui ettenähtud..
ja veel tarvitada alkot? pärats tehakse veel op, ohtik ju nii..
 
MINA 11. märts 2008, kl 12.28
enne sünnitust olin haiglas ja arst ütles et enne koju ei saa kui tita käes. terve päev marssisin mööda treppe üles-alla, palatikaaslasega tõstsime voodiotsi....öösel algaski ja õhtuks oli priske poiss käes.
 
ema 17. märts 2008, kl 21.30
Jõin nõmm-liivateed (senimaani tundub see maitse jälk, rääkimata lõhnast) kuid sünnitusele vist ikka aitas kaasa küll. Oli kuu aega toonuseid olnud, kui kaks tundi peale viimast seksi hakkasid õiged valud. Korrapäraseks läksid kahe tunni pärast ja sellest kolm tundi hiljem oli imearmas beebi kõhul.
Alkot ei tahtnud just selle kriitiliste hetkede hirmus. Saun oli kogu raseduse vastunäidustatud.
Muidu viimane kuu pale iga vahekorda oli suur läbipaistev või piimjas voolus, mis pidi tähendama, et emakakael pehmeneb!
 
triipsuke 18. märts 2008, kl 21.24
ma tegin sellise triki 13a taagsi, et hakkasin akent pesema. Igavesti suur ja pirakas aken oli teine ja küürisin ettevaatlikult, aga hoolega. Öösel kell 24 algasid tuhud, paar tundi kodus ja haiglasse minek, kell 4.52 pandi pisipiiga sülle :)
 
kat 19. märts 2008, kl 16.05
tähtaeg aprillis. hetkel ehitame maja, käin ikka veel atvga metsas sõitmas, lõhun-tassin puid... teen kõikke, mis ikka ja kuigi kõhu ümbermõõt on 106 on kõik ylejäänud ok.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!