Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sünnilood
Sünnitus ja süda
 
Brita 21. märts 2008, kl 00.54
Suve keskel ole mul tõsiseid probleeme südamega.Nii kui rohkem pingutasin hakkas südames pistma ja tekkis tugev hapniku puudus,paaril korral kadus ka pilt eest.Arstid uurisid ja puurisid mind mitu kuud kuid lõpuks ikkagi konkreetset haigust ei tuvastatud.Kuigi jah tehti kindlaks et mu süda lööb kiiremine kui tavalisel inimese ja öeldi et ilmselt on see siis mul eripära või äkki südamelihasepõletik läbi põetud kuigi teisi jälgi ei leitud.Arst soovitas soojalt ametit vahetada ja minna üle kergemale tööle(mu töö oli füüsiliselt raske),kirjutas ka rohud et mis siis aitavad kui valud peaksid tulema.Vahetasin ametit ja rohud ka pidevalt kotis kuigi jah nüüd olen liiksest rahmeldamisest ennast teadlikult hoidnud.Kaks kuud tagasi tuli siis meie perele uudis et tulemas uus ilmakodanik.Nüüd äkki lõi hirmu nahka et sünnitamine ju ka nii füüsiliselt kui ka vaimselt raske ja mis saab siis kui mu süda sünnitusel jukerdama hakkab või pilt eest ära peaks kaduma?Arstile saan tuleval nädalal ja kindlasti räägin ka temaga sellest aga äkki on siin targemaid kes oskavad veidigi toetada ja rahustada mind.Tänan teid siiralt et võtsite vaevaks minu kirjake läbi lugeda :)
 
vv 21. märts 2008, kl 09.23
seda pead sa kohe kindlasti arstile rääkima ja ma arvan, et sulle tehakse plaaniline keiser.
 
Brita 21. märts 2008, kl 10.38
Oi ma kardan seda keisrit.Sellest räägitakse vaid halb :( Nii õnnetuks teeb.
Tänan vv :)
 
alpha 21. märts 2008, kl 11.30
Samas ei ole ka sugugi kindel, et on vajadus keiser teha.

Mul täpselt sama teema, nagu teemaalgatajal - südamega mööda arste joostud ja rohtusid söödud. Aga rasedusajad on möödunud (üllatus-üllatus!) täiesti ilma probleemideta. Justkui oleks keha end ise korda teinud. Ja sünnitanud olen 2 last. Ilma mingisuguste südamepuperdamiste ja minestamiseta.

Brita, kõige targem on arutada seda esmalt oma kardioloogiga ja alles siis rasedust jälgiva arstiga - kardioloog teab Sinu südame seisukorda kõige paremini ja annab parima soovituse.
 
Brita 21. märts 2008, kl 13.05
Tänan sind südamest alpha!Kindlasti võtan ühendust kardioloogiga ja pean temaga aru.Aga kui nüüd arstile lähen see tähendab et günekoloogi juurde siis ei peaks temale veel sellest rääkima?
 
alpha 21. märts 2008, kl 15.17
Ikka võid talle ka kohe mainida aga öelda, et täpsustad olukorda pärast kardioloogiga konsulteerimist. ;)
 
ikka keiser DD 04. aprill 2008, kl 20.35
tuttaval oli sama seis ja talle tehti plaaniline keiser:;)
 
naine 17. juuli 2008, kl 05.50
Sa põed ärevushäiret.Selged sümptonid.Kahju.Ravi-rahustid ja antidepressandid.Mõni sobib ka rasedusega.Kui ravi ei saa,hakkab hullem ja ravi kauem.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!