Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sünnilood
Sünnitamine Elites (Tartus)
 
küsija 25. aprill 2008, kl 13.34
Tere,
Ootan kommentaare ja viimase aja kogemusi sünnitajatelt erakliinikus Elite. Kas soovitate või mitte? Millise summaga peab hetkel arvestama, kui Elitesse sünnitama minna, kuna sellest aastast peaks olema seal uus hinnakiri?
 
vähevastaja 28. aprill 2008, kl 22.18
muud kogemust pole aga kui käisin sõbrannat peale sünnitust nn. perepalatis 2 aastat tagasi vaatamas, siis oli täiesti masendav. Akendeta (no okei katuseaknad olid) tuba, servani sisustatud, raske ja masendav tunne jäi kuidagi. Tehnika ja muu eluolu oli küll ilmselt viimasepeal aga kaua seal olla ei kannatanud. Igatahes mulle ei meeldinud. Toomel oli ikka ilus suurest aknast parki vaadata ja valge ja ei ole sellel Toome personalil viga midagi. Väga toredad inimesed, kui ise inimene oled. Aga toredat :) sünnitust sullegi.
 
palun 13. mai 2008, kl 21.43
Sünnituse hinnaks võib kuluda kuni 20 tuhat, seda siis kui keisriks läheb. Kuid kuna keisrivõimalust kunagi ette ei tea, siis arvestama peab sellega küll.
Samas minu tuttav oli Elites arvel, oma last läks Võrru sünnitama, kuna Elite arstid töötavad kõik seal ka. Lihtsalt pidas raha maksmist asjatuks. Arstile viis pärast kingituse küll, aga seda 9 tuhandet kasutas hoopis lapse jaoks.
 
Andrea 27. mai 2008, kl 01.04
Elites saab sünnitada ka tasuta,...haigekassa maksab iga sünnitaja pealt Elitele üle 12000....selle kohta oli hiljuti Postimehes ka artikel...Elite nöörib ebaeetiliselt sünnitajatelt veel lisaks raha, kuigi selle maksab niikuinii kinni haigekassa
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!