Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sünnilood
Riided
 
37+5 23. mai 2008, kl 12.52
Vb on siis selliseid küsimusi ennegi esitatud kuid siiski...
Tahaks teada mida peab beebile haiglasse kaasa võtma?
Kas ainult ühed riided või peab neid rohkem olema...peale sünnitust ollakse ikka mõned päevad haiglas ja loogiliselt mõeldes peab rohkem võtma kui ainult ühed ?
 
cc 23. mai 2008, kl 20.46
esialgu on lapsel seljas haiglariided. aga kui tahad kohe oma komplekti selga panna, siis keegi ei keela, aga pole vist eriti mõttekas. õpid ju alles last mähkima ja söötma ja tilku andma jms.
lapsele võtad kaasa:
hõlmikpluusi või hõlmikbodi või tavalise bodi (seda on raskem selga ajada)
sipukad
mütsi
käte otsa kindad
peale jaki või õhema kampsuni või õhema kombe (oleneb ilmast ka, kui väga soe, siis kombe läheb paljuks. aga kui vihmane, siis ok)
mähkmed haigla poolt

mul sündis talvel, võtsin kaasa pikkade varrukatega hõlmiksärgi, pikkade varrukatega sipukad, kampsuni, meriinovillased sokid-kindad, sooja mütsi, õhema mütsi sooja mütsi alla, talvekombeka.

beebipoodides müüakse ka spetsiaalseid kojutoomiskomplekte, aga mina kombineerisin ise kokku. see ka tähtis, et riided oleks puuvillased ja hingavad. edu!!
 
:) 25. mai 2008, kl 17.41
Suured tänud põhjaliku vastuse eest, sellest on kindlasti palju abi;)
 
sips 01. juuni 2008, kl 20.00
haigla riided kipuvad jube suured olema, kui sul väike beebi siis ta upub sinna ära (nagu meil juhtus- müts oli kogu aeg silmade peal, püksid 5 cm pikad) - omad riided tõstsime vahetult enne haigalasse minekut välja ja olimegi hädas.

mees käis väiksemaid riideid ostmas- 330 eeki paari päeva tõttu ...

vaja läheb 2-3 komplekti isegi, sest kui ta kakab või pissib ja väga spets baby-handler ei ole siis riided võivad mustaks saada (meil tegi poiss peale pesu ja vahetult enne mähkme panekut sellise pissi pillerkaare 2x, et läks uuesti pesuks :) )
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!