Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sünnilood
sünnitusele minek
 
rita 04. juuni 2008, kl 14.13
Ma tahaks väga teada et kuidas sünnitusmaja valimisega on? Tallinnas kas pean end registreerima või helistama haiglad läbi ja küsima kas neil ruumi on? Ning kui siis sinna jõuan kas nad küsivad millist sünnitust ma tahan? ise tahaks vesisünnitust. Ning kaua umbes seal ollakse? ma küll tahaks enne kolme päeva koju tagasi. Ja viimane küsimus kui mul kedagi pole kes mind haiglasse viiks kas siis tukeb kiirabi või ei?
 
Margit 05. juuni 2008, kl 05.38
Sul pole siis konkreetset soovi kuhu haiglasse minna? Või millise haigla all sa jälgimisel oled? Keegi ei küsi riigi sünnitusmajas, millist sünnitust sa oma vaimusilmas ette kujutad, vaid asjad kujunevad nii nagu nad kujunevad. Kui on vaba vanna, saad sinna valutama, heal juhul ka sünnitama minna (kui probleeme pole). koju tagasi minek sõltub ikka konkreetselt sünnitusest ja lapse tervisest. Seda ei saa ette planeerida. Haiglasse lähed taksoga kui pole midagi erakorralist. Sünnitus on täiesti normaalne nähtus.
 
beebiga 13. juuni 2008, kl 22.25
haiglasse taksoga- kõige kiirem
küll sulle haiglas ruumi leitakse, selle pärast küll ära pabista

vette sünnitust ära planeeri, võib juhtuda, et sa pole sünnitamise hetkeks võimelinegi sinna vanni ronima- lisaks vähendab vesi ja vann sünnitegevust, seega kannatad valusid kauem ja sünnitegevus pole nii aktiivne, oht, et beebi jääb sünniteedesse liiga kauaks.

fertilitases (tasuline- 3000-5000) saad kindlasti vette sünnitada, seal mõlemas sünnitustoas vann sinu kasutuses.

küll asjad ise paika loksuvad ja avanemise viimases faasis mõtled sa vähe asjade peale mida sa tahaks- usu mind siis on sul vaid üks soov....
 
votnii 13. juuli 2008, kl 23.32
Kui olukord juba nii kaugel siis helista kiirabisse, eks nad juhendavad kas ise taksoga kiirabisse või kiirabiga. Taksojuht ehk ei tahagi sind taksosse võtta, kui on oht, et sa ta istmed ära määrid. Ka kiirai ei pruugi järele tulla, olen ka ise sellistest juhtumistest otse allikast kuulnud,. Ise sain kiirabiarstilt veel õiendadagi, et tema kallist aega raiskasin....
 
jama 13. detsember 2008, kl 18.50
mis jutt see on et vesi ei aitta???võibolla vann mitte aga tugev ja soe dušš aitab alati ja mõjub mašaasina.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!