Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sünnilood
keiser
 
n 18. juuni 2008, kl 10.44
Kellel on kogemusi keisriga.Kui kaua on normaalne veel peale oppi veritsus?Ja kas palavik peale valuvaigisti lõppemist on normaalne nähtus?
 
on kogemusi lausa kahega 18. juuni 2008, kl 16.26
Esimese keisri järel veritses pea 2 kuud (vahelduva eduga), siis oli ca nädalane paus ja hakkasid esimesed päevad. Teisega oli see aeg lühem. Minul oli esimese keisriga pisike palavik 3.-6.päevani. Siis läks ära. See võib olla haavast (oleneb kui kaua aega tagasi Sul keiser oli), pingest, väsimusest... Aga kindlasti räägi arstiga.
 
r 28. juuni 2008, kl 10.52
ma tegin raseduse ajal palju tervisesporti. ja ehkki esimesel nädalal pärast lapse sündi tegi haav valu ja oli ka palavik, oli hiljem kõik ok. usun, et kuna keha oli hästi ette valmistunud, oli ka taastumine kergem. nii et ei midagi hullu. nii et kui sul veel aega lapse sünnini, soovitan keha toonusesse viia enne, et taastumine oleks kergem. pärast keisrit ei tohi kaks kuud kõhulihaseid teha, saunas, vannis ega basseinis käia ega raskemat lapsest tõsta.
 
terje 03. juuli 2008, kl 14.32
minul veritses 2kuud vahest rohkem, vahest vähem. palavikku ei olnud aga haav tegi päris pikalt valu.
 
värske ema 04. juuli 2008, kl 10.17
veritses maximum 1 nädal ja praegu ainult määrib. sünnitusest on möödas 2 nädalat. haava valu kadus kolmandal päeval, peale lõiget. 2esimest päeva sain valuvaigisteid(võtsin ainult paratsetamooli) rohkem ei vajanud midagi. niidi tõmbasin ise välja ja kõik on ok. tunne on nagu poleks ise sünnitanudki. nii,et väga kergelt tulid meie kaksikud.
 
naine 03. oktoober 2008, kl 01.16
oli ka keiser. tekkis põletik ja palavik. olin mitu päeva tilguti all, vereproovidest veenid lillad. lõpuks sain ikka koju, kodus, värskes õhus hakkas kõik laabuma. päevad hakkasid kahe kuu pärast, rinda siis enam ei andnud.
 
... 02. detsember 2008, kl 11.26
mul oli ka palavik ja põletik , veritsus oli 6 nädalat
haiglas tilgutite all 5 päeva
mina sain nii valuvaigistavaid süste kui metsikuites kogustes valuvaigisteid, kuid valu kadfus ise nädala pärast
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!