Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sünnilood
ämmka palkamine sünnituseks
 
keiu 03. juuli 2008, kl 10.54
Tere,

mismoodi see palkamine käib? Kas peab olema oma arsti ämmaemand, või milline tahes? Kas see on nn ametlik teenus...

Tänud,
 
terje 03. juuli 2008, kl 14.30
valid ise välja keda täpselt tahad. mul oli nii tore ämmakas siis võtsingi tema sünnitusele kaasa, kuna mees ei saanud tulla. umbes 2 kuud ette peab teatama, et siis ta oskab arvestada ja siis lepite kokku täpselt. minul maksis see 3800.-
 
sups 03. juuli 2008, kl 22.49
olin arvel Fertilitases ja seal ka oli võimalus ämmakas sünnitusele nö palgata. Ei viitsinud seda uurida, sest arvasin, et kui sünnitan siis suht suva milline ämmakas- tegin õige otsuse, sest minu haiglas oleku ajal oli kõik ämmakad väga toredad, kannatlikud ja heasüdamlikud (vähemalt 4-5 erinevat 3 ööpäeva jooksul)
 
lghjg 05. juuli 2008, kl 18.21
mul oli ka nö palgatud ämmakas. suht mõttetu. mitte, et mu ämmakal midagi viga oleks olnud, lihtsalt mitte palgatud ämmakas teeb täpselt sama tööd. järgmine laps tuleb tavalise ämmakaga.
ametlik teenus jah. võid uurida haiglast, kas on võimalik jne. uurida inimeste käest, kes on seda teenust kasutanud ja keda soovitavad.
 
miia 08. juuli 2008, kl 16.30
Arvan et kui plaanid erakas sünnitada siis pole mõtet tasulist ämmakat küll võtta. Erakas on nigunii tavaliselt sõbralik ja hea personaal.
 
killu 21. juuli 2008, kl 00.23
no minu küsimus on see et kuipalju te enne sünnitust ämmakaga kokku saate? mina küll ei saanud, käisin oma arst juurs ja haigöasse ämmmaemanda juurde ei läinud. siis kui sünnitamiseks läks siis sain teada kes milline ämmakas seal on.. seega kui kellelegi 4000 maksta siis peab enne ikka olema temaga tutvunud ja rääkinud jne..
 
... 18. august 2008, kl 18.28
Mul oli Pelgus võetud tasuline ämmakas. Jäin teenusega rahule, aga nüüd on see nii kalliks läinud, et teisele sünnitusele ei võta. Loodan lihtsalt, et satub mõni tore ämmakas minu vahetusse.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!