Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sünnilood
mehe veresuhkur?
 
miki.. 23. september 2008, kl 15.10
Avastati , et mehel veresuhkur kõrge. Polnud varem teadlik selles, ise olen rase ja mõni aeg tagasi oli ka minu veresuhkur kõrge, hetkel normis. Kas ka mehe veresuhkur võiks mõjutada sündimata last? Peaksin olema ettevaatlik?
 
... 24. september 2008, kl 19.30
mehe veresuhkur ei mõjuta last
 
Dia 28. september 2008, kl 20.28
Diabeet läheb edasi just meesliini pidi. Kui isal geenides diabeedi võimalus, ei saa seda välistada tema järglastel.
 
Hillside 10. jaanuar 2009, kl 17.22
Kusjuures diabeet ei ole pärilik, vaid päriliku eelsoodumusega. Laps ei pruugi, vaid võib olla ohustatud. See siiski oleneb keskkonnateguritest, toitumisharjumistest jms. Ja kõrge veresuhkur ei tähenda automaatselt diabeeti. Veresuhkur võib ka ajutiselt kõrge olla ja siis jälle normi minna. Kindlasti tuleks jälgida enda toidukorvi, igasugused puuviljad (fruktoos), saiakesed (tärklis laguneb glükoosiks) ja maiustused tõstavad veresuhkrut.
 
arvan 27. jaanuar 2009, kl 20.58

Sellisel juhul soovitan teie peres küll magusasöömist piirata, nii ise, mees kui edaspidi ka lapsel mitte sellega liialdada. Ja edaspidi ikka aeg-ajalt lasta lapsel veresuhkrut mõõta.
Minu suhkruhaigus avalduski esmaselt rasedusega ja kahjuks ei ole mind enam maha jätnud
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!