Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sünnilood
venitusarmid
 
marie 22. oktoober 2008, kl 12.38
kas teil oli palu venitusarme peale sünnitust? kuidas neid vähendada?
 
mnjaa 22. oktoober 2008, kl 13.12
eks need ajaga kuluvad heledamaks. aitavad ka armikreemid, contractubex või mis ta nimi oligi:)
 
ei vana arm see roosteta...... 22. oktoober 2008, kl 16.50
olen kandnud oma arme nüüdseks juba 12 aastat. olen kasutanud igasuguseid kreeme ja salve, kuid armid on täies hiilguses omal kohal. oleks üks või kaks armi...ei...kõik kohad on neid täis. olen ise üks suur arm.
 
heily 22. oktoober 2008, kl 22.57
8 kuud on sünnitusest möödas kuid armid on tohutud.
terve kõht ja puusad paksult neid täis ja mitt elihtsalt armid vaid sügavad vaod on nahal.
raseduse ajal kui kõht paisus rebenes nahk nii tohutult et kõht ja puusad pidevalt olid kergelt verised.
kasutasin ka kreeme kuid mitte miskit ei aidanud....eluksajaks nahk kole...ikka liiga jube.
 
ei vana arm see roosteta...... 23. oktoober 2008, kl 08.24
ja kui ma veel päikest olen saanud, siis olen valgetriibuline,sellised mõnusad pikad valged vaod rindadest kuni püksikuteni ja püksikutest kuni poolde kintsu välja.
 
naine 25. oktoober 2008, kl 16.49
Ma 3 last sünnitanud ,kõhu kandmise ajal kreemitasin nahka ja masseerisin ,et annaks venima,froteerätikuga hõõrusin rindasid,minul küll nahk rikutud pole,täiesti ok;)muidugi küll mitte päris perfect aga hästi vaevu märgatavad heledamad jutid.ise näen neid,keegi teine pole arugi saanud..
 
t 25. oktoober 2008, kl 20.26
olemasolevaid enam ära ei saa. kuluvad valgeks ja vähemmärgatavamaks. kui on veel värsked, siis võib-olla mõni kreem või ilusalongihooldus aitab natuke..
mul tekkisid need veel enne rasedust - teismeeas
 
a 03. november 2008, kl 18.31
need kas tulevad või ei tule. kreemitamine ja froteega hõõrumisel on ikka üsna vähe mõju :). see on kahjuks genidega määratud. mõnel tekivad venitus armis lihtsalt kasvamisega teismeeas.
 
anny32 07. november 2008, kl 00.10
õhtust, venitusarmid ei küsi milline sa oled, nad lihtsalt tulevad. endal 2 last, venitusarme pole kuigi armid tekkisid mu õel ja ka emal on armid. olen ise parajalt pehme 57kg, õde on piits peenike, sõbrants 70kg, kõik erineva kehakaaluga, mina keskmise kehaga ja arme pole, õde peenike ja sõbrants paksuke aga armilised. ole peenike või paks nahk valib ise kas venib või mitte!!!!!!!!!! mina sõin-jõin normaalselt liikusin palju, niitsin suvel kuni sünnituseni muru.....äkki aitas see???
 
sünnitaja 17. jaanuar 2009, kl 07.02
jäin rasedaks olin 52kg, tulin sünnitusmajast välja olin 52kg-raseduse ajal võtsin juurde mingi 8kg, laps oli 3,8kg, rasedusarme ei jäänud ja ei saanud arugi, et oleks sünnitamas käinud-kõht tõmbas tagasi kolme päevaga.
KUID soovitan siiralt kõigile rasedatele-SÜÜA VITAMIINE (mis mõeldud rasedatele)-aitab ära hoida igausugused isud ja ülesöömise-süüa ka peale sünnitust, kogu rinnga toitmise aja ning lisaks kaltsiumi-siis sööd vähem ja tervis, hambad korras!
Katsetasin enda peal, niipea kui jätsin paar päeva vahele-tuli kas millegi järele naljakas isu ja igemed hakkasid veritsema.
Kreemidest kasutasin Anesi sarjast rasedatele mõeldud kreemi-määrisin hommikuti ja õhtuti. (saab seda otse osta kosmeetiku juurest Dorpat tartus).
Kurb on kuulda, et paljud selle all vaevlevad-aga ehk ikka annab midagi ära teha-ikkagi naised-see ju meie ilu ja keha!
 
kytana 03. veebruar 2009, kl 13.39
miks sa siis beeebiõliga ennast igaõhtu ei määrinud mulle aitas ja mul pole mitte ühtegi armi
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!