Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sünnilood
Soovitage head arsti, ämmaemandat Ravi tn. sünnitushaiglast
 
Tulevane vanaema. 05. detsember 2008, kl 11.33
Mures olen tütre pärast, kes võttis end arvele Ravi tn. sünnitushaiglas. Arst saatis teda ämmaemanda juurde, kes on väga ükskõikse hoiakuga. Kuidas oleks võimalik ise ämmaemandat valida ja kellel on häid kogemusi selles haiglas.
Tänud neile kes vastavad.
 
Dintsu 05. detsember 2008, kl 16.25
Arvan, et tütar peaks arstiga rääkima, et talle see ämmaemand ei istu. Minu teada on igal arstil oma kindel ämmaemand muidu, kelle juurde nad oma rasedaid patsiente saadavad.
 
Christiin ja Chrios 20. jaanuar 2009, kl 10.54
Mina soovitan arstiks Heli Tobre-Madis´t ja ämmaemandaks Annika Hommikut...
Mul pole rasedus veel nii meeldiv olnud.nad olid mõlemad nii positiivsed,alati seletasid kõik lahti ja ei jäänud mingeid rippuvaid küsimusi.kui kunagi veel lapseootele jään siis kindlasti tagasi nende juurde :)
 
abiks 30. jaanuar 2009, kl 22.13
Dr. Häli Mets ja ämmaemand Annika Hommik. Käisin oma teise rasedusega 2.a tagasi nende juures. Supper lihtsalt.
 
esmarase 06. aprill 2009, kl 15.56
ä/e Leili Pärnpuu, arst Anne Liitmäe
 
straus 09. aprill 2009, kl 10.21
Mina ka julgelt soovitaksin dr. Häli Mets ja ämmaemand Annika Hommik- super inimesed!!!!
 
Stella 25. aprill 2009, kl 17.39
Väga hea ämmaemand on Inga Pardel..asjalik ja tore!
 
aga 27. aprill 2009, kl 13.24
mina kiidan taevani ämmaemand Kaidi Laid`i. temaga tahaksin ka oma teise lapse ilmale tuua. Tänud sellele tublile naisele :)
 
Nööp 07. mai 2009, kl 13.26
Inga Pardel-olen väga rahul ja julgen ka teistele soovitada
 
a 07. mai 2009, kl 22.41
Aga Dr. Diana Leht? On kellelgi kogemusi?
 
minu soovitus 23. juuni 2009, kl 14.07
kadi tomson, kuldne inimene, kuna minu teine sünnitus algas plaanitust 5 nädalat varem, ei olnud ma mõelnud ei haigla ega veel ka ämmaemanda peale. läksin lihtsalt meditsiinilist abi saama ja valisin keskhaigla, kadi tomson oli seal juhuslikult ja tõeliselt hea, rahulik, puhas ja kena inimene.
mul on kogemus esimesest sünnitusest, kus ma ostsin pelgulinnahaiglast ämmaemanda teenust ja sain kergelt närvilise , mustade küünealustega medtöötaja, mu mees räägib seni ajani kõigile, et kuidas platsenta ei irdunud ja ämmaemand siis veidi pärast südaööd lükkas jala vastu sünnituslauda ja jõuga tõmbas, õnnestus, nabanööri tõmbas katki, verd fontäänina purskas, hea et ta klemmi peale sai...hiljem palatis ma ei saanud aru, miks ma püsti ei jõua tõusta, sest haigusloos oli kirjas, verekaotus oli tavaline, mis siis , et hemoglobiin 130-lt langes 74 ni.
räpakaid inimesi on igal pool ja see on jälk
 
Marit 12. veebruar 2010, kl 12.53
Minu teist rasedust jälgib ITK naistenõuandlas ämmaemand Diana Leht, keda julgen soovitada. Rahulik, sõbralik ja teab,mida teeb ning räägib. Esimese sünnituse juurde sattus mul juhuslikult ämmaemand Kadi Tomson ja loodan,et kui aprillis teist last sünnitama lähen,satun samuti tema otsa.Tõesti väga hea ämmakas,rahulik,positiivne ja sõbralik ning tõesti puhas nagu juba eespool üks naine mainis. Günekoloogidest võin julgelt soovitada Reet Laasikut. Olen pikki aastaid tema juures käinud ja väga tark naisterahvas on. Teab oma ala väga hästi. Olen kuulnud, et tema tehtud loote anatoomia ultrahelid pidavat hästi head olema ning soo määramisel on tema eksimud minimaalne :)
 
kõige 13. veebruar 2010, kl 19.38
parim soovitus on keisrilõige, mitte lasta ennast tundide kaupa piinelda ja lõhki rebendada.
me ei ela ürgajas enam.
 
k 16. veebruar 2010, kl 14.01
no siis lõigatakse ka ju lõhki kõht! ja kui peale norm sünnitust valud kaovad, siis ju peale keisrituimestuse lõppemist haavavalu ju algab alles, ei tohi tõsta midagi, liikumine valus jne..see pole mingi ürgaeg, lihtsalt see on elu ja see on loomulik sündmus-sünnitamine!
 
eelmisele 16. veebruar 2010, kl 19.35
ei ole see midagi loomulik, mida sa ajad siin küll ometi??! kas see on loomulik kui inimene tundide kaupa valudes piinleb või :@ mõned inimesed ajavad lausa vihale oma jutuga.
alati on keisrilõige parem. hiljem kui tuimestus üle läheb saab uue tuimestuse niiet ei ole seal mingeid valusi ega piina.
ja see et kõht lõigatakse see pole midagi, laps lihtsalt tõstetakse sealt välja ja inimene ise ei pea seda shokki vähemalt pealt nägema! inimene ju on narkoosi all sellel ajal. niiet igaljuhul on keiser parem. siin ei saagi neid üldse võrrelda omavahel

püha jumal, ma peaksin enda peale ikka kohutavalt tige olema, kui tavalise sünnituse loe:piinlemise valiksin. mitte iial.

vaadake sünni videosid ja filme, kui jube see kõik on, küll siis ise ka aru saate, et see pole kaugeltki normaalne!!!!!
 
issand küll 16. veebruar 2010, kl 23.48
Te räägite siin nagu oleks ainuke variant loomulik teel sünnitada?! Issand halasta...me elame 21. sajandis ja ei pea ilmtingimata jalad harkis taeva poole kiviaja kombel möirgama ja põdema! Keisrilõikest olete midagi kuulnud või? Issand issand..inimesed teevad ise oma elu raskeks. Keisrilõige ja asi ants - naine ei peaks mitte põdema sellise asja pärast, see rikub ema ja lapse seisundit. Keisriga see asi, et saad kindel olla, mis ees on, sünnitamise käigus ei tea iial ette, mis juhtuda võib ja kui kaua jne. Ma ei mõista, miks tänapäeval veel üldse loomulikul teel sünnitamine lubatud on??? See peaks keelatud olema. See on ju mõttetult piinarikas nii emale kui lapsele. No milleks? Arumaisaa...kas tõesti vihkate end ja oma last nii palju? Kas tunnete end tegija mutina, kui punnitate ise? Kas sugulased suhtuvad pärast seda teisse paremini?
 
to issand küll 18. veebruar 2010, kl 14.41
Mul kaks sünnitust seljataga, esimene kestis 3h ja teine 40 minutit - jõudsin vaevu haiglasse.
Valusid polnud, pärast vete tulekut algasid mõne aja pärast kerged pressid, haiglasse jõudes oli mõlemal korral täisavatus.
Kaks korda pressida ja laps väljas - ise täiesti terve.
Seega mitte mingit jalad taeva poole punnitamist ega enda või lapse piinamist.
Aga teemasse: esimesel sünnitusel oli mul abiks ämmaemand Anu Tuuling ja teisel Kairi Rohtmets. Mõlemad super.
 
hahaaaaha ISSAND kuule 23. veebruar 2010, kl 17.20
Ürgajal kindlasti mitte ei sünnitatud jalad taeva poole. See tuli hiljem, keskajal.

Kui nii võtta, siis miks inimesed üldse lapsi saavad - valus on sünnitada, valus on imetada, vaheta sitaseid mähkmeid, rahaline väljaminek, meeleolulangus tihtipeale. Ajanappus, magada ei saa korralikult alguses vähemalt. Mida suurem laps, seda kallim pidada, kaheselt tulevad jonnihood, koolis vbla raskused õppimisel, siis puberteet -oh õudust! - ja siis ongi juba tänamatu noor kodust läinud (või on laisk ja ei lähegi kuskile ja sa pead teda eluaeg üleval pidama). No tõesti. Milleks????

Mõned inimesed ei peaks lapsi saama ;)
 
pooltjavastu 25. veebruar 2010, kl 11.58
mina saan mõlemast poolest aru, nii nendest kes soovitavad loomulikku kui nendest kes keisrit. Isegi mõtlen, et kui rasedaks jään ja mingil võimalusel keisrit pakutakse, siis võtan vastu, kui aga peab loomulikult sünnitama siis jään lootma, et see möödub sama ilusti kui mõnel siin (3h 40min). Aga jah kõige hirmutavam ongi tava sünnituse juures minumeelest see, et ei tea kuidas läheb ja mis sind ees ootab, hirm on suurem kui asi väärt on...vähemalt ma arvan nii
 
K 26. veebruar 2010, kl 15.36
Kui saaksin valida, siis valiksin ka keisrilõike. Minu jaoks oli sünnitamine nii jube kogemus, et ei taha seda isegi meenutada.
 
Pille 01. märts 2010, kl 14.38
Annika Hommik oli küll hea ämmakas, aga minu arust läks ta suvel ise dekreeti. Peale Annika dekreeti minekut käisin Diana juures, samuti tore ämmakas.
 
ka üks esmarase 29. märts 2010, kl 14.59
Minu ämmakas on Diana Leht. Alguses mõtlesin, et kui klappi ei teki, siis vahetan ämmakat, kuna olen üsna nõudlik oma ja põnni tervise suhtes. Aga Diana Leht osutus väga rahulikuks, toredaks inimeseks!
 
Soovitaja 04. aprill 2010, kl 20.17
Annika Hommik on hetkel ise lapsehoolduspuhkusel.(jaanuaris vähemalt küll) Aga ise ka oma teise rasedusega 3.a tagasi käisin Annika Hommiku ja Dr. Häli Metsa juures.Dr.Metsa julgen soovitada :)
 
mom 24. aprill 2010, kl 22.53
Mina soovitan dr.Ailen Alurit! Tema on ainuõige valik!
 
LL 25. mai 2010, kl 18.27
minul oli Diana Leht - fantastiline noor naine. andis mulle isegi oma mobiili, et igaks juhuks. ning ise helistas mulle aegjalt mobiilile, et teada, kas kõik on hästi. fantastiline. usun, et ka teised on seal nii toredad.
 
Rahulolematu klient 18. detsember 2019, kl 15.28
Ise käisin Diana leht juures, mulle ta isiklikult ei sobinud. Käisin muidugi kontrollis lihtsalt ja sattusime rääkima kaitsevahentidest, ning ise ei taha midagi kasutada peale kondoomi aga tema jutt oli nagu ta suruks neid peale. Ise olen 15a. Ning tean millega riskin aga see ei ole minu jaoks risk kui olla hoolikas
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!