Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sünnilood
suur mure
 
margit 02. märts 2009, kl 19.09
tere.oleks hea ja vastaksid need kes on sellega kursis vöi on ise selles olukorras olnud.minul on spirall ja nüüd jäid kolm nädalat naisteasjad ära-läksin apteeki ja test näitas et olen rase!muret tekitab see et koguaeg on tunne et hakkavad naisteasjad aga lihtsalt määrib.kui keegi on kursis siis vöiks vastata.aitähh
 
kata. 03. märts 2009, kl 16.42
kõigepealt soovitaksin minna arstile ja lase spiraal ära võtta. kui oledki rase, ei ole see vidin eriti vajalik enam. Tegelikult ei tohiks ta sul seal enam ollagi. Kui määrib, viitab see ohule raseduse katkemiseks.
 
abc 06. märts 2009, kl 17.15
Minul oli spiraaliga emakaväline rasedus. Hakkas pihta hirmsa kõhuvaluga, alguses kahtlustati pimesoolt, siis uuriti ultraheliga, kuna see midagi ei näidanud, siis tehti igaks juhuks rasedustest, millest siis selguski tõde.
 
triibuliine 13. märts 2009, kl 05.12
Mina sünnitasin spiraali tõttu 6.-l kuul lapse, kes elama ei jäänud :(
Oleneb naisest, mõned sünnitavad spiraal beebil peos.
 
aga 18. märts 2009, kl 13.49
hormoon spiraaliga määribki ju ainult
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!