Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sünnilood
Mida kinkida.....
 
marju 28. mai 2009, kl 11.14
või kaasa võtta, kui minna värsket emmet ja titat haiglasse vaatama!
 
lala 28. mai 2009, kl 14.00
kindlasti mitte šokolaadi ja maasikaid, halvaad jms mida armastatakse tuua ja millest ema ega laps osa ei saa (tugevad allergeenid).

mina näiteks ei tahtnud ka lilli haiglasse, sest neid polnud kusagile panna. oli küll perepalat, aga kui laud lilli täis on, siis pole kusagil süüa.

viia võid nt titele silikoonlusikate komplekti (sellise, mis liiga kuumaga värvi muudab), emale hippi imetava ema tee või siis vahva fotoalbumi piltide jaoks või raamatu vanarahva titetarkus vms. tite esimeste eluaastate raamatuid ka ei soovita viia, neid kiputakse sageli kinkima. mul oli neid esimese lapsega 3 tk vähemalt. kõige mõistlikum oleks ema enda käest küsida.
 
hehe 29. mai 2009, kl 01.28
Mina ostsin 2 lutti. Mõtlesin, et neid nagunii kulub, kaovad ja. Mingi pudipõlle võib ju ka. Ei hakkagi üldse sellise asjaga vaeva nägema, kingi mida tahad, nagunii ei sobi see ega teine, endal lapsi pole ja ei tea ka, mis tänapäeval asjakohane on ja mis mitte, titele ei hakka üldse mingit ekstreemsust välja mõtlema, kes teab, mis maailmanabale kõlbab mis mitte. Pakk pamperseid kindlasti kulub marjaks ära, mis siis, et selline argine. Nende laste-värkidega on alati see häda, et kunagi ei ole õige asi-hiljem ei tea, mis just aktuaalne on, kas on roboti-iga või printsessi-periood või just möödus, siis kui on õed-vennad, siis ikka ostad liiga ühe eksemplari või sai teine parema, või ei saa tibuke kooki süüa, sest on nisule allergiline...Ma mõtlen, et las vanemad ise tegelevad sellega ja mida väiksem ja praktilisem kink, seda kindlam.
 
... 29. mai 2009, kl 10.52
kõige lollikindlam (ma arvan) on tänapäeval kingida kinkekaart... Nt mothercare kinkekaart või mõne teise lasteasjade poe kinkekaart ja värske emme ostab ise selle, mida talle vaja on...
 
:) 31. juuli 2009, kl 22.02
Mina olen kõigile sünnitanud tuttavatele viinud raamatu kuhu saab kirjutada kõike lapse kohta, potilille orhidee tavaliselt, ja suure mänguasja beebile:)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!