Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sünnilood
mehed sünnitusel
 
lihtsalt küsin 04. juuni 2009, kl 15.43
mina olen kolm korda sünnitusel käinud ja pole küll kunagi tahtnud, et mees mul kõrval või veel hullem, augu juures vaatab/filmib, kuidas ma sünnitan. minumeelest see selline tegevus, kus tahksin just üksi või abistajatega olla. on siis mehel vaja näha, kuidas mu tagumine ots välja näeb, kui laps sünnib ja kui must ja verine kõik see asi. mõtlen, et mehel kaob äkki igasugune huvi naiste värkide vastu ära. õnneks mul ka selline mees, kes ei kippunudki kaasa. mõnel mehel kindlasti ka uudishimu, mille pärast nad lähevad vaatama.
 
kata 04. juuni 2009, kl 16.37
Ja küsimus on milline?
Mina olen 2x sünnitanud - üks kord üksi (siis isasid juurde ei lubatud veel), teine kord mehega. Augu juures ta ei passinud, sünnitus must ja verine ei olnud, huvi ei kadunud.
Minu mees ei tulnud kaasa mitte uudishimust, vaid see oli ainuvõimalik otsus. Laps on mõlema oma ja koos me ta ka ära tõime. Mul ei oleks olnud mingit õigust teda sellest esimesest hetkest ilma jätta.
 
*** 04. juuni 2009, kl 17.12
Mul 3 last ja kõigi sünni juures on issi ka olnud ja nö "lindilahti lõiganud". Ei ole küll jah "augu juures" vahtinud, vaid ikka minule toeks olnud - aidanud mind nii või teisiti sättida, hoidnud presside ajal kätt ja peale väikeste saabumist, kui nad juba puhastatud pakitud tissitatud on issi sülle antakse. Ma arvan, et kui issi soovib ja emme nõus on, siis on issil ikka samasugune õigus oma pisikest siin ilmas tervitada ja rõõmustada koos emmega. Kui mees vaatab sind kui ainult NAISTE VÄRKI, siis ei ole ta vist kuigi pereinimene ja ei anna endale aru, et see kõik on tema teo tagajärg ja elu loomulik osa.
 
kka 05. juuni 2009, kl 14.31
minul 3 last ja kõigile kordadel isa juures - ja ega isa ju seal all passinud, appik...arstid juba teavad, et issi on olenevalt asendist ikka kas selja taga või pea juures. ma arvan, et ma minestaks ise vist kohe kui peaks ennast sünnitamas nägema sealt otse...ei taha. mina, tõsi, poleks meest üldse juurde tahtnud - ma ikka kole sünnitusel - aga issi ise tahab oma titat KOHE näha,armas.
to eelmine
päris naersin su "lindilõikamist"! edu!
 
trips 08. juuni 2009, kl 11.27
mina sünnitasin vette ja ausalt öeldes nägi lapse ise lõpuks ikka kõike, kuna aitas mind toetada. ta on pärast öelnud, et oli üllatunud kui puhas ja ilus sündmus see oli, ei olnud midagi rõvedat ega mingit verevanni. see väljend "augu juures" tundub viitavat nagu mingi eriline jõledus võiks toimuda, hehe. aga vettesünnituse tõttu mind ei lõigutud ka ja rebendeidki polnud, ju siis on teine asi, kui lugu veriseks läheb.
seks on millegipärast veel paremaks läinud.
mina teda kaasa tulema ei mõjutanud, algselt pidi ta sünnitustegevuse ajaks välja ootama minema. Ta siiski soovis ise lõpuni juures olla, lõikas nabanööri ka katki, kuigi enne oli olnud arvamusel et seda ta küll iial teha ei taha :-)
 
maakas 13. september 2009, kl 07.21
mida teksti? augu juures vahib. kaob huvi naise asjade vastu.arvan, et me kõik teame kuidas tagumine ots välja näeb. mida muret sünnitamisel. lapse tegemisel ikka lubasid mehel augu-asja juures viibida? haiglates ja voodis võiks olla silmaklapid meestele. onju.
 
tigu 13. september 2009, kl 11.48
Mees hoidis mind süles sünnituse ajal, nii et nägi ainult kõhu osa ja mind. "Teoreetiline!" huvi oli minu vastu juba nädal peale sünnitust täiesti olemas. Mingit traumat küll ei saanud ja räägib kõigile, et ei ole see midagi hullu ja tema teeks iga kell uuesti kaasa.
 
ei kujutaks ette 15. september 2009, kl 06.24
et ilma meheta läheks. ta ongi mul selleks, et mind toetada, minu teine pool, minu abi ja kindlus, minu teine pool. miks peaks ta nii raskel hetkel kusagil koridoris passima, miks peaks ta seda tahtma, miks peaks mina seda tahtma?
 
ei iilal 16. september 2009, kl 15.29
mul kaks last ja mõlemal korral oli mees kaasas, ei kujutakski ette, et teda seal poleks olnud. koos me otsustasime ja koos on õigus meil neid siia ilma vastu võtta. ja kui mees korralik, siis on tast suur abi sünnitusel. ning see avab meeste silmad ning saavad aru, et sünnitus pole nii sama, vaid naistele suur töö:) jõudu tulevastele vanematele ja ka praegustele.
 
mees 17. september 2009, kl 11.42
Mina kavatsen küll oma pisikese sünni juures olla ja naist toetada niipalju kui ma oskan Kuidas saaks teisiti naisel on raske see aeg ja väga tähtis kui keegi on kõrval ja teda toetab Kuigi nagu siit lugeda võib siis paljud mehed jätavad naised sel hetkel üksi umbes nii,et vaadaku ise kuidas hakkama saab jne...... Sellised mehed ei austa oma naisi kes jätavad sellisel ajal naise omapead Mina sellist asja ei poolda mitte põrmugi. Samas tuleb seda tõdeda et mehi on siin ilmas erinevaid osa kes austavad naisi teised on sellsied kellel pole naisest sooja ega külma
 
tiina 18. september 2009, kl 11.51
Kindlasti mees sünnitusele kaasa! Kui just mees ise teab, et ei kannata verd jms, siis on teine asi. Aga tegelikult on sünnitus emotsionaalselt niivõrd vapustav kogemus, et isa ei tohiks sellest ilma jääda. Isa on valude ajal seltsiks-lohutuseks, masseerib selga. Ka on hea, et on juures kõige omam inimene. Mina ei saa aru naistest, kellel ebamugav kui mees sünnitusel viibib. Kas siis titte tehes polnud ebamugav?
 
K. 19. september 2009, kl 14.38
Minu mees oli kaasas. Ise ta nii väga ei tahtnudki, aga ma ikka ajasin. valutamise ajal oli kõrval, presside ajal viskasin välja, sest olin sellises asendis,kus oli kõike näha. Pärast, kui ta sisse tuli ja nabanööri lõikas, nägi ta isegi mu lahklihalõiget, ja kujutate ette, ei minestanud.


Seksuaalne iha minu vastu oli pärast muide kõvasti suurem kui enne last.
 
manni 25. september 2009, kl 22.18
mul oli ka mees kaasas ,,ja tema ütles et tore kogemus oli näha last sündimas ,ja pole tal sexi huvi kadunud midagi tahab veel ja rohkemgi :) teema algataja mees teab milline sinu taguots välja näeb kui harrastad koera poosi ,,jumal küll me kõik oleme ju inimesed ja sünnitused on erinevad ,kahju et su mees on jäänud ilma kogemusest nabanöör läbi lõigata ..
 
hehh 26. september 2009, kl 09.41
ma algul mõtlesin ka et ei mees küll kaasa ei tule aga kui hetk käes oli siis läks kõik nii loomulikult mees oli kõrval jajumalale tänu et oli sest sünnitus oli raske ja ma ise olin juhtmete all kohe peale sünnitust ja mees sai lapse esimesena sülle..ja mõtle kui teda poleks olnud oleks laps jumal teab kus üksi nutnud..ja tehti pilt ka kui nunnu põrnitseb issit..mega armas.....
 
alpha 27. september 2009, kl 12.03
Kui mees palub Sind kunagi toeks endaga kaasa - ütleme näiteks, et lahtise lumurruga, mis oleks vaja kipsi panna (valus-valus!).
Kas lähed sinna tõesti uudishimust? Või lohutama-toetama?

Väga haige mõtlemine, et mehed lähevad sünnitusele kaasa uudishimust, et naist jalgevahelt jõllitada. :S
//aga muidugi on ka võimalus, et teemaalgatajal ongi selline mees ja teistuguseid ette ei kujutagi.
 
uuuu 30. september 2009, kl 21.16
väga rõve jutt.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!