Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sünnilood
Kas mees näeb mind veel naisena peale sünnitust?
 
Juula 11. august 2009, kl 07.36
Teile, kes te võtate mehe sünnitusele kaasa - kas te olete mõelnud, et äkki mees ei näegi peale seda teis enam naist vaid ainult ema? Paljud mehed on ju öelnud, et tegelikult pole see sünnitus midagi nii väga ilus vaadata.
 
kata 11. august 2009, kl 09.29
Näeb naist, mitte ema.
Mees ei pea ju täpselt vaatama, kuidas laps välja tuleb.
Sünnitus ei olegi ilus vaadata, lapse sünd on ilus vaadata. Minu lapse esimene silmside oli justnimelt isaga, ma ise magasin esimese hetke maha. Kui laps veealt välja tuli, siis oli ta oma pilgu otse isa silmadesse puurinud. Ja nendes silmades oli isa sõnul peegeldunud 100-aastase tarkus.
 
alpha 11. august 2009, kl 22.03
Kui ei näe, otsi põhjust mujalt, mitte sünnitusest.
Olen näinud mehi, kes oma naistes enam naist ei näe ka siis kui ise sünnitusel ei viibinud.
Samuti on enamus mu tutvusringkonna peresünnitustest meest-naist veelgi enam liitnud. Sama siin (kuigi mees sõna otseses mõttes "võttis lapse ise vastu"). Ei ehmatanud teda seal miski ega keski.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!