Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sünnilood
andke nõu....
 
LP 31. august 2009, kl 01.06
Küsimus selline siis naistele? Kuidas saab mees toeks olla sünnitusel Mis on teie arvates naiste soovid mida mees peab järgima ja arvesse võtma, et oleks turvaline ja hea olla naisel sel raskel hetkel.Olen suht võhik selles suhtes Tänud ette!!!!!!
 
Nurse Betty 31. august 2009, kl 13.10
Tere,
mul on endal mõne nädala pärast sünnitus ees ning olen just selle üle mõelnud ning ka perekoolis natuke mõtteainet kogunud.

Partnerilt loodan mina saada moraalset tuge ning innustust. Ta võib masseerida (pidi valusid natuke leevendama), lipata ja soojenduskotti (tead, sellist riisi- või soolakotti) mikros soojendada, jälgida tuhude sagedust, meelde tuletada, et tuleb tihti pissil käia, aidata asendit muuta. Kõige tähtsam on, et oled lihtsalt oma partneri suhtes tähelepanelik ning ei võta seda isiklikult, kui ta peaks Su peale käratama vms. Küsi, kuidas ja mida ta soovib ja ära imesta ega kommenteeri, kui see on hoopis vastupidine sellele, mida ta enne sünnitust ütles.
 
kohe hakkan pudenema 31. august 2009, kl 23.55
betty on asjale kenasti pihta saanud :)iga sünnitus on erinev. mis konkreetselt saama hakkab, see alles selgub. naise kähvamisest ei maksa solvuda. valu teeb sõgedaks. kui ta käratab, et jäta mind rahule, siis ütle, et oled lähedal kui tal peaks sind vaja minema ning võta nurgas istet.
 
abiks ikka 01. september 2009, kl 14.30
Mina sain epiduraali ja võttis jalad alt ära.Mehest oli kasu,käis arsti kutsumas,kui tuimestust oli vaja juurde,samuti ulatas oksendamiseks nõu ja aitas ws-sse.
 
p 02. september 2009, kl 00.09
parem on isegi siis kui meesd li9htsalt on kaasas, ta ei peagi midagi tegema. Mul oli turvaline ja kindel olla kui mees kaasas oli.Ega ta sind muudmoodi eriti aidata ei saagi.
 
herta 03. september 2009, kl 22.47
Masseerimine on väga oluline. Samuti iga julgustav sõna. Mina ise palusin mehel mulle meelde tuletada, et õigete häälikutega oigaks, mitte nii sama ei unda. Uskumatu, aga aaaaaaaaaa karjumine on lõdvestavam kui uduumbes oigamine.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!