Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sünnilood
keisri t8sistused?
 
kaie 13. oktoober 2009, kl 14.59
tere.k8simus,millele ootan vastust on selline.mulle tehti erakorraline keiser.lapsega oli koik korras,ise ka enam v2hem,kui mitte arvestada,et algul ei saanud sirge seljaga k6ndida.suurt veritsus ei olnud.n2dalake olin haiglas ja siis pidin sealt otse edasi Tallinna lastehaiglasse minema,sest laps vajas natuke uurimist.hommikul,juba auto kohal ja laps issi s8les ja olin juba 6ues ja oh hullu.algas 2kki selline verejooks,et teksadel kuiva kohta andis otsida.l2ksime ruttu tagasi l2bivaatusruumi,igal pool oli rada j2rel.p2rast veel s6idutati ratastooliga,kuna pilt hakkas tasku minema.ei saanudki arstide jutust aru,milles oli probleem.ehk keegi oskab 8telda.kellel veel nii olnud?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!