Sünnilood
anke nõu
lp 26. oktoober 2009, kl 00.19 |
Kuidas saab mees toeks olla naisele kui ta sünnitab Kas naisel on kasu kui mees ta kõrval on sellel ajal Ma tean et paljud naised ei taha et mees sünnituse juures on kuna kardavad et mees ei suuda vaadata seda kõike mis naisega toimub sellel ajal.MIs oleks teie soovitused mida mees peaks meeles pidama ja mismoodi saaks tuge pakuda jne.......
lt 28. oktoober 2009, kl 15.35 |
minu mees on kõigi meie kolme lapse sünni juures olnud. mina ise tahtsin ja tema tahtis ja oli nõus. eelkõige ütleb sulle ikkagi naine, kas ta tahab sind sinna juurde või ei. kui ta ikka ei taha, siis las olla, ei tasu punnida.
kui tahab, siis on lihtsalt hea, kui keegi on sul kõrval. aitab seda või teist asja tuua või kätte anda või kohendada sind siit või sealt kui õdesid - arste hetkel toas pole. ja siis sünnihetkel oli mul lihtsalt üks käsi, mida kõvasti pigistada. nabanöörid on kõik ta ise nn lapse lindi elule lahti lõiganud. ei minestanud ;) ja kelle kätte beebi siis hoida anti, kui mind tupsutati või õmmeldi. kindlasti ära soovita, anna nõu ega paku kogu aeg abi. küll naine siis ise kamandab, kui miskit vaja. ja kui ta suga sel hetkel ropult :)))) rääkima hakkab, siis pole ta päris ise, ära muretse ega solvu ;)
ole ta jaoks olemas lihtsalt !
jõudu ja jaksu pereks kasvamisel!!!
kui tahab, siis on lihtsalt hea, kui keegi on sul kõrval. aitab seda või teist asja tuua või kätte anda või kohendada sind siit või sealt kui õdesid - arste hetkel toas pole. ja siis sünnihetkel oli mul lihtsalt üks käsi, mida kõvasti pigistada. nabanöörid on kõik ta ise nn lapse lindi elule lahti lõiganud. ei minestanud ;) ja kelle kätte beebi siis hoida anti, kui mind tupsutati või õmmeldi. kindlasti ära soovita, anna nõu ega paku kogu aeg abi. küll naine siis ise kamandab, kui miskit vaja. ja kui ta suga sel hetkel ropult :)))) rääkima hakkab, siis pole ta päris ise, ära muretse ega solvu ;)
ole ta jaoks olemas lihtsalt !
jõudu ja jaksu pereks kasvamisel!!!
lp 29. oktoober 2009, kl 21.58 |
Eelmisele vastajale Ega seda ei tasu jah tähele panna mis naine ütleb sellel ajal see on loomulik kui ta sõimama hakkab Ta tahab väga et ma oleksin kogu aeg tema kõrval kui ma ikka vähegi suudan Ma olengi kuni lõpuni meie ühine laps ju ja mina olen ta kallis mees Ütles kes veel peaks kõrval olema kui oma mees teisi ta ei taha Mis puutub nõu andmisse siis ega ma ei tee seda kogu aeg siis kui ta palub abi aga ma olen tal toeks igati ja loodan et ta ei ole pahane kui mul päris kõik asjad nii välja ei tule nagu ta tahaks Eks mehelgi on raske olla sellel ajal seal ja vaadata kuidas tema armastatu valudes on jne.......Ma annan endast kõik oleneva, et naine tunneks minu kõrval turvaliselt
Lisa postitus