50+ nurgake
lihatoit
Elen 04. november 2010, kl 17.12 |
Kas olete kunagi jäära mune praadinud?Meil kodus tapeti kaks jäära ja nüüd on neli muna külmas vees leos.Kahjuks pean mina nendest midagi maitsvat valmistama.Uurin teisi ja katsun sõrmega ,kuid mulle tundub,et nendega peab vist veel enne midagi ettevõtma.Kas on võimalik,et nendelt tuleb enne veel mingi kile ära võtta.Olge kallid ja õpetage minu sõbrannad ei tea sellest midagi ainult naeravad.
skiso 04. november 2010, kl 18.06 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,429 |
po angliiski (lubavad seal ka õppevideot aga pole ise uurinud)
http://www.yudu.com/item/details/13884...
tsiteerin teadjat inimest:
"Tee pullimunale piki muna otsast otsani sisselõige, aja pöial naha vahele ja tõmba nahk tervena ära, nüüd on sul puhastatud pullimuna. Valmista paneering riivsaiast soolast ja piprast, lisada võib ka seesamiseemneid. Lõika pullimuna seibideks ja seibid omakorda 1,5 cm laiusteks ribadeks, kasta muna-piima segusse siis jahusse ja veelord muna- piima segusse ja lõpuks paneeri riivsaias. Lase paneeringul kinnituda korralikult ca 10 min.
Selliselt paneeritud pullimunad friteeri fritüüris.
Maitselt meeutab midagi õrna maksa ja kanaliha vahepealset aga kordades parem. Paneeringu soovitan teha suht vürtsika."
____
vaatasin nüüd ise ka selle ingliskeelse asja üle.
seal näitab lk 14-15 ilusasti piltidega ära, kuidas puhastada neid.
ja alates 18 lk on terve rida retsepte ka koos videodega ja puha.
_______________________________________
võttis aasta, nüüd on asi selge:
ei saa sapakale panna bemmi velge!
Toimetatud 1 kord(a). Viimati skiso 04.11.2010 19.29.
http://www.yudu.com/item/details/13884...
tsiteerin teadjat inimest:
"Tee pullimunale piki muna otsast otsani sisselõige, aja pöial naha vahele ja tõmba nahk tervena ära, nüüd on sul puhastatud pullimuna. Valmista paneering riivsaiast soolast ja piprast, lisada võib ka seesamiseemneid. Lõika pullimuna seibideks ja seibid omakorda 1,5 cm laiusteks ribadeks, kasta muna-piima segusse siis jahusse ja veelord muna- piima segusse ja lõpuks paneeri riivsaias. Lase paneeringul kinnituda korralikult ca 10 min.
Selliselt paneeritud pullimunad friteeri fritüüris.
Maitselt meeutab midagi õrna maksa ja kanaliha vahepealset aga kordades parem. Paneeringu soovitan teha suht vürtsika."
____
vaatasin nüüd ise ka selle ingliskeelse asja üle.
seal näitab lk 14-15 ilusasti piltidega ära, kuidas puhastada neid.
ja alates 18 lk on terve rida retsepte ka koos videodega ja puha.
_______________________________________
võttis aasta, nüüd on asi selge:
ei saa sapakale panna bemmi velge!
Toimetatud 1 kord(a). Viimati skiso 04.11.2010 19.29.
Ilse 07. november 2010, kl 07.36 |
Marie 08. november 2010, kl 17.34 |
kas 11. november 2010, kl 14.45 |
meenuta 13. november 2010, kl 12.06 |
Magtha 13. november 2010, kl 17.12 |
Helgi 17. november 2010, kl 14.47 |
Kui täkkusid ruunatakse olen ma talli juures alati jaol,et munad asjatult kaduma ei läheks.Kui korra neid mehele näitan ja siis õhtuks serveerin on mees voodis kohe nagu teiseks sündinu.Kahjuks neid pole alati saada ja teiste isaste mune ei ole veel proovinud.Kui arvate,et teised samaoodi mõjuvad olen kohe valmis neid otsima.
viimasele 19. november 2010, kl 19.44 |
19.11.2010 le 20. november 2010, kl 18.39 |
Lisa postitus