Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
50+ nurgake
Mida teevad päevad otsa kodus nii 65+ naised?

:DDD 12. veebruar 2012, kl 15.45
muidugi valesti! Sahkerdada pole osanud! :)

ioioi 12. veebruar 2012, kl 17.33
Kes räägib nagu muulane, Soomesse? eestlane ütleb ikka läheme Soome.

seesama 12. veebruar 2012, kl 23.20
mina ka ei tea,mis on keskmine, ma saan 286 vot mina tahaks kohe elada teises riigis,et kus oleks see teoks tehtav.Et sedaviisi just ei peaks virelema kui siin,sutsuke paremini tahaks.tulge kaasa on seltsis segasem.Soojale maale,siis pole ju isegi vaja sooja eest maksta ja saaks soojas merevees ka iseend puhtaks enamasti.

positiivsust! 13. veebruar 2012, kl 10.55
Tore on lugeda siin noorte kirju, kes oskavad vahet teha vitaalsel ja virisejal memmel, tore kui te oma emadesse isadesse ka seda vitaalsust ja positiivsust oskate sisendada, sest vahel on noorte tuge ikkagi vaja. olen üle 65 ja samuti pidevas ajahädas, nagu mõni eelkõnelejagi. Sestpeale, kui spordisaalid ja ujulad mulle liiga kalliks jäid, käin "keplemas". Et üksi igav oli, otsisin üles kepikõnniklubi, selliseid on üle vabariigi pea igas linnas ja alevikus. Käin klubiga suurematel üritustel Eestis ja välisreisidel, selle aasta sügisel lähen esmakordselt klubiga koos tervisespordi maailmamängudele. Loomulikult tuleb mõne välisreisi pärast pool aastat ainult peedisuppi süüa-see ju kõige odavam juurikas meie kaubanduses, aga kui oled eesmärgi seadnud, siis on elul mõte selle nimel elada ja pingutada. Iganädalaselt või igapäevaselt käin kodukandi mererannas ja metsas keplemas ja praegu ka suusatamas.
Kuna olen kogu aeg näputööd hinnanud, siis hakkasin ka aktiivseks rahvakunstiklubi liikmeks. Küsimus pole ju selles, st ma tahaksin midagi olulist juurde õppida-põhiliselt käin kohal juttu puhumas, vaatamas, mida keegi on tikkinud-kudunud, kes mida plaanib teha ja nii tore on tõdeda, et meie klubi tegemistest ei võta osa vaid penskarid, vaid just nn. keskmine põlvkond ja isegi noored.
Vabadel hetkedel on mul lausa kohustuseks võetud ristsõnade ja sudokude lahendamine, sest see hoiab mälu pidevalt aktiivse ja ei lase tekkida selliseid riiuleid-nurgakesi, kuhu kunagised tarkused tolmukorra alla jäävad.
Loomulikult on 240€ naeruväärne raha, arvestades, et küte, vesi,telekas, telefon ja internet võtavad sellest üle poole. Aga mõelge, me oleme ka 50-dad aastad üle elanud, kui elu oli hulga raskem. Olime küll sel ajal noored ja elumured ei olnud meie, vaid meie vanemate õlul, aga tänapäevane viletsus on sellega võrreldes ikkagi lausa lillepidu.
Minu soovitus kõigile omaealistele- ärge matke ennast muredega koju, mine vabatahlikuna loomade varjupaika või raamatukokku või kirikusse. Kui tervis pole hea, siis mõelge sellele, et on inimesi, kes kätetuna maalivad, teevad tööd ja elavad oma elu, mõelge sellele, et ka jalutud käivad olümpiamängudel ja ükski sõber ei jäta sind eales maha, kui sa ainult selleks temaga kokku ei taha saada, et oma muresid kurta.
Elame veel!

Sulle positiivsus 13. veebruar 2012, kl 13.33
täpselt minu mõtted virisejatele. tulin veidi aja eest tuppa- lumi roogitud, puud lõhutud ja toas, samuti vesi kaevust toodud. lapsed aitasid pliidipuud saagida, aga lõhkuda neil ei lubanud, seda meeldib mul endal teha. nüüd kuni õues valge, õmblen tütretütrele kleidi suveks, lõige 67a. moelehest. mõnus ju. ma naudin igat päeva ja tundi üksi olemisest. sõbrannadega vahel kohvitame, vahel joome veini, vahel sööme kooke.
tõsiselt, elu on ilus, kui ise millegagi tegeled.

u 13. veebruar 2012, kl 13.43
jõusaali või ujulasse pole õnneks kunagi kippunud, aga muidu kodunt välja küll: rattaga sõitma või suusatama-(tõuke)kelgutama. võimlemas käin ka. kavatsen osta rulluisud! mis aga puutub üksindustundesse, siis kahjuks ainult hurraaoptimismiga seda ei hajuta. on inimesi, kes ei oska end teistele avada - või ei julge.

36 13. veebruar 2012, kl 14.48
mõni ei istugi arvutis, tean mõnda sellist ega seila kõikides tutvust otsivates lehtedes, nagu siin tundub , istuvad enamus 60+ Suhtlusportaalides, kirjutavad ennast nooremaks, ilusaks ja ajavad 40+ meestele ligi.

rästu 13. veebruar 2012, kl 14.59
36
mitu aastat sina maha võtsid...:D
aga ega ükski ei istu arvutis...ikka arvuti ees...:D

luuletaja 13. veebruar 2012, kl 18.31
minagi märkasin .et kõik ei istu arvuti ees - vaid meie soojas kliimas lausa õues pingil koos arutades
kõike mis ümber toimub ja lisades sellele oma hingesooja.Kas 50+ või 60+ kuid mindki võeti kui omaväärset lisades vaid viisakusest -noorhärra.
Võtsin sealt ka oma hinge soojust kaasa ja püüdsin
anda vastu sama mõõduga.Kui omal väheks jääb soojusest
leiame seda ikka teistega koos (olles)

Sirje 14. veebruar 2012, kl 21.25
Ma suhtlusportaalides käinud pole, aga kui läheks, teeks küll ennast 10a nooremaks.
Ei taha ikka endale ka oma vanust tunnistada.
Mis naised üldse arvavad nendest portaalidest?

vaaaal 14. veebruar 2012, kl 21.33
Ja kuhu-kuikaugele sa tegelikkuse eest ikka jooksed? Pole neis portaalides käinud ja kui läheks, siis ainult lollitama. Kui tegelikkust ei või reaaliski usaldada...

tegelikkus 15. veebruar 2012, kl 08.55
vaaaal
Ahah, aga milline võiks olla tegelik tegelikkus, et ei pettuks? Kas siis on ikka saatus olemas nagu ütles Vahur Kersnale Kaika Laine?

vaaaal 15. veebruar 2012, kl 10.13
:DDDD, kena keskpäeva!
Saatust ei ole:(, nutame kõik kooris:(((
On Oleks, Võiks ja nende vastik õde Peaks:)))))

rästu 15. veebruar 2012, kl 10.20
aga miks mitte on, võib ja peab...:)))
aga see viimane tõesti jube pealetükkiv tegelinski...:)

vaaaal 15. veebruar 2012, kl 10.25
:) vaata sorts nimega Laiskus segab head plaanid ära:)

rästu 15. veebruar 2012, kl 10.28
siis laulamekoos:
laiskus, laiskus, lase mind lahti
mool põle aega sooga jahti...:D

vaaaal 15. veebruar 2012, kl 10.38
justjustjust:)))

??? 15. veebruar 2012, kl 11.21
mis mõte on ennast nooremaks teha kui sa noorem välja ei näe ja kui näed, siis poleju mõtet tegelikku vanust varjata.

Lee 15. veebruar 2012, kl 12.16
???-ga nõus, mulle meeldib õigelt timmitud hetkel vanusega eputada:)))

rästu ja vaaaal, sabaga lüüa on nõnna MÕNUS, minu laiskus mul küll lõbutsemist ei takista:)))))

huuletaja 15. veebruar 2012, kl 14.02
löö sabaga kui saba on
laula laulu kui soont on
rõõmusta kui rõõmu on
seda soovib teile huuletaja von

kuidas küll 16. veebruar 2012, kl 19.49
saab tekkida selles eas igavust?Saab ju teha käsitööd,käia raamatukogus,jalutada,olemas on kontserdid,teha tervisesporti....nii palju huvitavat on ju olemas.No,kes pole nooruses midagi teinud,see ei oska ka vanemana midagi ette võtta,tundub nii.

luuletaja 16. veebruar 2012, kl 20.21
tõeliselt lummav teema ,au ja kiitus Sulle teema algataja.Juba algus oli jalustrabav kui 12 tundi
jutti ja öösel jätkus vestlejaid väikeste vahedega
ilma ,et oleks teema ammendatud olnud.Paljude jutt
oli meie päris elust nii ,nagu ta on tõepoolest.
Uskumatu!!! kuid tore

to ??? 16. veebruar 2012, kl 20.25
Enesetundele mõjub paremini, kui ennast natuke nooremaks teha.
Ega näiteks isegi arsti juures ebameeldiv vanust öelda.
Ma noorem kahjuks välja ei paista.

to kuidas küll 16. veebruar 2012, kl 20.33
Viimane lause Sul pani mõtlema kohe.
Aga mõni võib tõesti väga üksik olla ja suhtlemisvaeguse all kannatada.
Siis võib küll igav vahel olla, kui kellegagi rääkida ei ole.

Olen näinud vanemaid inimesi, kes kohe mitte kellegagi ei suhtle.
Ei tea, kui palju on selliseid, kes täielikult teistest end isoleerivad.
Kuidas nad suudavad nii aastaid elada ?

luuletajale 16. veebruar 2012, kl 20.59
Kas sul vanade autokummide taastamisest Järvel on villand käes, et nüüd luuletajaks hakkasid ja kõik realõpud su sinist nime täis on hakitud siin nagu kajaka sedasamust??:)))

luuletaja 16. veebruar 2012, kl 21.19
kuigi ei tea autokummidest midagi on see viimane
kirjutaja ilmselt vaal keda täna on nimetatud
sodijate meitriks siin Naistekas.(kes ei taha
oma sodimise eesõigust ära anda)Miks muidu minna
siinsest teemast mööda ja sõimamisega end alandada.

luuletajale 16. veebruar 2012, kl 23.13
Ise sa oled rein neist autokummidest segane, kah luuletaja!

luuletaja 17. veebruar 2012, kl 13.42
Sama hästi kui Rein võin olla ka reinuvader.Keegi mu päris nime ei tea ,sest see nimi siin on vaid suvaline.
Kui kellelegi on autokummid armsad - võib end siis ka
kummimehaks nimetada - või siis ka kummipeaks.(suvaline ikkagi)

luuletajale 17. veebruar 2012, kl 13.50
http://www.youtube.com/watch?v=cQQ2KdzY-Xo

nagu ikka 20. veebruar 2012, kl 21.46
keegi enam ei mäleta teemaalgataja küsimust...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!