Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
50+ nurgake
Mida teevad päevad otsa kodus nii 65+ naised?

rästu 20. veebruar 2012, kl 22.01
miks ei mäleta...aga hakkan nüüd mõtlema, mida teen siis kui olen 65+...ikka sama, mis praegugi...:D
ainult, aeg lendab juba praegu kiiresti...kahju, et teda ei saa kloppida, venitada, et kõik vajalik sinna mahuks, et kõik vajalik tehtud saaks.

veel 21. veebruar 2012, kl 01.08
Sirjele.Seda,et sinu teema on hea.tgl.ei saa ju 65 naine olla terved paevad kodus,nii nagu iga teine teises vanuses naine.no on lopmatult palju variante.monele meeldib uksindus,see naudibki seda.teine igatseb sopra,ehk siis otsibki seda kasvoi siitsamast,hea kui leiab.
Rahulolevaid vanemas eas naisi on vahe.ikka on selles eas probleeme rohkem.jah pension on naeruvaarne.see on ju fakt.ja see panebki enamjaolt eluviisi paika, see pole virisemine.ehk neile teadmiseks,kes sellele veel ei motle.teiseks tahtsamaks asjaks on suhted laste ja uldse peresuhted.erinevate ajajarkudega ju meie pereliikmed.
kogu olemine oleneb inimesest,kes oskab moelda positiivselt selles tegeli,us maailmas,vot see ongi onnelik igas vanuses.jne.tglt.on odus alati tegemist ,kes tahab kogu aeg tegutseda. aga voib ju ka ihtsalt olla,kasvoi logeleda. tood trve elu tehtud, aeg ka puhata ja monuleda rahus.rahu hinges on ka suur varandus.nii ma motlen.

kah keegi 21. veebruar 2012, kl 02.19
ei tea, et mis näitaja see 65 kah siis ära ei ole kui inimene sajani võib elada. Tegelt pole kunagi veel selliseid võimalusi olnud kui praegu, et telekast SAT-ilt tuleb lugematul hulgal IGALE MAITSELE huvitavaid saateid, olgu see siis muusika, alatest popist-rockist klassikani MEZZO jt. kanalitelt, kus näeb terve Euroopa mitmete aastate repertuaari...võib vaadata ka selliseid oopereid, ballette ja kontserte, mida siin kunagi pole nähtud, kusjuures parimate lauljate ja tantsijate, orkestrite esituses. Kes reisimisest huvitatud, võib diivanilt tervet maailma TRAVEL kanalilt vaadata, millistesse imepärastesse kohtadesse nagunii poleks võimalik minna ja sama huvitav on ka osa saateid TRAVEL&LIVING, siis veel hulk huvitavaid DISCOVERY kanalid jne, jne. Kui juba arvutis istute, siis seal on ju samuti lõputult kohti, kust huvitavaid asju lugeda...igaühel on omad huvid. Tänapäeval kui on sellised võimalused veel midagi lugeda-teada-õppida ja seda surmani kui silmanägemist veel, on küll totaalne lollus kurta, et midagi teha ei ole, Ma ei tea, kas te puhkusele minnes ka teistelt nõu küsisite, et mida oma ajaga peale hakata? Ei saa ka aru sellest vingumisest üksinduse üle, sest vanaduses antaksegi aeg selleks, et teha oma elust kokkuvõtteid ja analüüsida oma elu ja lisaks veel, et kui iseenda hea seltskond ei kõlba, siis on küll miskit ikka üksjagu valesti, sest olles terve elu endast teistele parima andnud(mida ma samuti kunagi pole kahetsenud), on tõeline õnn lõpuks täielikult oma huvide ja hobidega tegelda, sest maailm on ikka uskumatult rikas oma mitmekesisuses ja täiesti uskumatu, et meil on võimalus kõike seda näha ja veel midaiganes teha, kuniks päevi antud.

viimasele 21. veebruar 2012, kl 06.30
Ega keegi ei virisegi nii väga. Ainult, et inimesed ja nende võimalused on väga erinevad ja selle üle me siin arutlemegi. Väga paljudel inimestel, eriti maapiirkonnas, pole seda Sat-i ja Travelit. See selleks. Arvan samuti, et inimene peab ikka ise enda elule mõtte leidma. Üks minule väga oluline asi on head suhted lastega. Ja vanemad inimesed muutuvad tihti kiuslikeks. Püüan seda kõigest hingest vältida.

Lee 21. veebruar 2012, kl 09.49
üldiselt nõus 'keegi kah' mõtetega, et meie võimalused ikka üüratult laiemad kui kunagi varem. Mis puutub aga sellesse, et vanemad inimesed muutuvad kiuslikuks...no ei tea, ei tea. Minu ema ja tädid vanuses 83-86 muutuvad iga aastaga järjest lahedamaks, positiivsemaks. Ja kui nemad on lahedad, siis neid ka ei unustata ei laste, ei lastelaste poolt.

veel 23. veebruar 2012, kl 00.53
hea on saada infot teistelt,sest koike ei saa igauks teada,see teeb tegevuse leidmise kergemaks,kel igavus peale tuleb voi tahab lihtsalt midagi uurida ja teada saad
kiuslikuks muutumine juhtub vist ikka mingi probleemi taustal.voi siis tervise halvenemisega kaasas kaiv asi.see on ehk paratamatus,haiguslik ma loodan.
aga ise tean ja olen tundnud lausa imelisi kiuslikkuse valjendeid.aga see inimene oli 90 ja rohkem.65 ei saa olla veel kiusliku loomuga.
aga on ju nii,et ukskoik millise loomuga meie lahedastest inimesed ka poleks,ei saa me neid hooletusse jatta.
Minu meelest peale 50 algas nagu mingi uus elu,palju rohkem tekkis huvi maailmaasjade ule,soov raamatuid lugeda ja palju muud teha nii,et praegugi on tunne,et ei joua koike teha ja teada saada. paev on luhike.tapitahed tahavad oppimist uuel arvutil.vanaga seda polnud.
ja on paevi,mil mingi mure kaelas ja tuju uldse pole vat siis ei tahagi midagi teha ja ei teegi.igasuguseid paevi aegu,nagu igas teises eas.ainult veidi raskem on murest voitu saada ja room jalle tagasi saada.

Malli 23. veebruar 2012, kl 08.50
vananedes inimesed ei muutu kiuslikuks vaid rahulolematuks, sest asjad ei käi enam nii kiiresti kui varem. mina arvan, et kiuslikus käib inimesega sündimisest saati kaasas. aga üks ei välista teist.

Malle67 23. veebruar 2012, kl 09.58
Naise kiuslikuks muutumist tingib eeskätt spermapuudus ta organismis. Ise seksin ma paar korda nädalas ja kiuslikkusest ei ole jälgegi. Üksik naabrinaine on aga õelusehunnik ise. Meest ei ole ta saanud aastakümneid ja sellest see probleem ka tekkinud.

ja 23. veebruar 2012, kl 10.04
kui seda spermat nii palju on, et ajudesse juba imbub, siis juhtub kõigiga sama asi, mis Mallega.

;)))) 23. veebruar 2012, kl 10.43
;))))))))

Lee 23. veebruar 2012, kl 12.01
to Malle
:))))))))))))))
Jälle üks loll üldistus. Ega ma muidugi tea, aga vähemalt minule, ei ole mu vanuritest lahedad ja heatujulised memmed seksiga vahele jäänud, no-nii viimased paarkümmend aastat:))))))))))))))))

mallele 23. veebruar 2012, kl 13.22
näib, et tead naabrinaisest kõike, aga endast mitte
millest küll sinu kiuslikkus on tekkinud??????????????

mis sogad 23. veebruar 2012, kl 14.01
Mallel pole kiusu tal on x2nädalas sperma, mis sest et teised ütlevad kalamaksaõli.

veel 24. veebruar 2012, kl 02.35
aga ehk polegi vahet mojuvad sarnaselt.

Sirje 25. veebruar 2012, kl 18.03
65-ni on aega küll ja küll, aga mind küll natuke hirmutab.
Olen eluaeg väga väike suhtleja olnud ja mõtiskleda on mul olnud aega piisavalt.

Momendil elan üksinda ja õhtuti on küll aega üksinda mõtteid mõlgutada.
Pidevat üksinda olemist ma ei naudi.
Vahel on hea üksinda olla, aga mitte pidevalt.

Imetlen neid, kes on suutnud vanemas eas elurõõmu säilitada.

vaaaal 25. veebruar 2012, kl 18.08
vananevad igatahes...

O 25. veebruar 2012, kl 22.19
hommikul jookske peale pudru söömist kohe polikliinikusse vererõhku mõõtma, siis turule, käige kõik kauplused läbi,et meelde jätta,kus miski hinnaalandus, siis tehke traditsiooniline jalutuskäik ümber maja, kindlasti leiate midagi uut ja huvitavat uudist, päeval on ka mõni seebikas ja teleuudised, saate veelkord vaadata, siis tehke lõunauinak, siis järgmine jalutuskäik, andke naabritele uksekella, igaks juhuks, et ukseprao vahelt sisse piiluda, kas ta pole oma elamisse midagi uut soetanud, siis tehke jälle kohalikul uulitsal jalutuskäik, siis laske sukavarrastel käia, siis helistage kõik tuttavad läbi, ehk on neil külauudiseid, siis tehke jälle pudru, siis vaadake jälle seebikaid, siis varakult magama ja hommikul algab sama ringkäik uuesti. Vahepeal aga ärge unustage parte toitmast. Päevareziim peab paigas olema.

O- kene 25. veebruar 2012, kl 22.26
sul ju siis väga igav elu- päevast päeva.

:D 25. veebruar 2012, kl 22.30
O soovitas.

O 25. veebruar 2012, kl 23.02
tõesti soovitas teile. Teil ju muret oma vaba ajaga, minul jälle pole kunagi igav selliste vanakestega, kellel on ülaltoodud päevareziim. Nad on nii kobedad oma agaruses.

Lee 26. veebruar 2012, kl 11.36
Tänud O, aga ei ole teps mitte ahvatlev tulevik:)) Ma tean mida ma teen, kui viibin parajasti kodus ja on parasjagu igav. Võtan endale 35 aastase vampnaise maski ja hakkan netis mehi hullutama:))) igavesti lahe tegevus ju:))

O 26. veebruar 2012, kl 13.17
Kui su hullutamisepäev luhta läheb, ära siis oma varajasel magamaminekul vastu radikaid tao, kui noored naabrid voodis müttavad. Ehmatad terve maja vanakesed üles.:)

Lee 26. veebruar 2012, kl 17.39
:)))) hea soovitus kui oleks vaid naabrid:))) st muidugi taoks, kui minul läheb luhta siis ma muutuks eriti kiuslikuks vanaeideks:)))

kle O mul Sulle kah soovitus, kas nad sul bridzi ei mängi? Minu omad mängivad ja hästi mängivad. Seega, nii kui minu taas surema hakkavad, ajan 4 kätt kokku ja jupiks ajaks on kõik hädad kadunud:)))

Tiina 27. veebruar 2012, kl 11.42
tahan öelda teema algatajale,et mina küll igavust ei tunne.Ikka ise tuleb midagi välja mõelda.Terve talve teen käsitööd-koon,heegeldan.Seda põhiliselt lastele ja lastelastele aga ka teistele sugulastele.Arvutist loen lehti ja kõike muud huvitavat:aianduse-, kokanduse-,toalillede- jne. kohta.Teen oma igapäevaseid toimetusi:koristan,teen süüa, kütan.Kui kodus olemine üleviskab,sõidan lastele külla.Ja nemad käivad minul külas, väga tihti.Tullakse ikka uudishimust, mida vanaema jälle kätetööna teinud on ja kellele.Sissetulek on küll väike aga lapsed toovad ise materjali, millest midagi teha.Ja nüüd ootan kevadet!Käed kibelevad mulda!Suur soov on ainult: kui ikka tervist jätkuks!Ärge jääge tuppa nutma teleri ette!Muide, mul telekas käib aga ise muudkui koon!Ilusat kevadeootust kõigile!Elame veel!

:) 27. veebruar 2012, kl 16.52
sellist käivat telekat oleks huvitav kaeda;)

:DDD 27. veebruar 2012, kl 16.58
varem oli ikka täitsa jama, no teha mitte s....i, nüüd iga natukese aja tagant midagi uut 50+is luuletatud:))), jõua ainult järge ajada:DDDD

kes otsib, see leiab ka tegevust, ega te vanadekodus ole

50 27. veebruar 2012, kl 18.15
Jeerum, mis asja on 50-aastasel mõtiskleda, mida ta 65-aastasena tegema hakkab?

jah 27. veebruar 2012, kl 18.42
tõesti jeerum, hea, et informeerisid.

50 27. veebruar 2012, kl 21.10
No tore kui sain abiks olla.

suss 27. veebruar 2012, kl 21.42
sedaet, hirmga mõtlen sellisele vanusele, kui see kätte jõuab kunagi, näen ühistransporti teinekord neljakäpukil sõna otseses mõttes ronimas memmesid((
tänaval, poes vaevu rasket toidukotti järel vedavat, sest jaad/käed haiged((
kas tõesti olen samasugune, ei taha ...((((
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!