Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
50+ nurgake
Mida teevad päevad otsa kodus nii 65+ naised?

jaah 27. veebruar 2012, kl 21.46
sul praegu juba hirmuga osa tähti kadunud.:D

vanasti 27. veebruar 2012, kl 21.47
nõuka ajal öeldi - ei oska? õpetame, ei taha? sunnime:)))

Lee 27. veebruar 2012, kl 21.58
...ja nii ongi, et 20-lt tuleb mõelda kuidas ma tahan 50-lt elada ja 50-lt kuidas 80-lt. Tehkem siis õigeid valikuid ja tegusi.

vaaaal 27. veebruar 2012, kl 22.02
neid õigeid valikuid ei oska kuratki teha, ikka keerab vale asja nässu:)))

kurat 27. veebruar 2012, kl 22.09
vale jutt, minu valik on igavene elu teiega käsikäes.

vaaaal 27. veebruar 2012, kl 22.20
näädsa, jälle tegi vale valiku, st. kobises mu jutu peale:)

kurat 27. veebruar 2012, kl 22.27
ei ole peale kobisenud, järgi kobisesin ja valik täiesti õige...mõne teise jutu peale on targem vait olla.:D

vaaaal 27. veebruar 2012, kl 22.35
ja millega ma selle auväärt tegelase tähelepanu ära teenisin? mina olin puu taga kogu see aeg...

rästu 27. veebruar 2012, kl 22.56
mu kuradi viimane sõnavõtt tuli naa segane, aga uni ründab...:)))

vaaaal 27. veebruar 2012, kl 23.03
pimm-pomm, pimm-pomm, pimm-pomm
kill-kolladi kellad lõivad....:)

rästu 27. veebruar 2012, kl 23.09
põmma aga, ongi naa vaikne...:)

vaaaal 27. veebruar 2012, kl 23.20
magama pidid ju minema, ma mängisin ennetähtaegselt kesköökellasid:)

Vanaema Tartust 28. veebruar 2012, kl 19.56
Naisteka foorumis pole seni ajapuudusel käinud, see Sirje küsimus kutsus vastama. Olen 68-aastane päris pensionär, tööl ei käi. Küll aga internetis, tavaliselt õhtuti. Tegelen väikselt digifotodega ja saadan neid e-posti teel laste peredele ja sõpradele. Päeval telekat ei vaata, Rein Rannap ütles, "hommikul telekat vaatama hakata on sama mis täis juua". Käin 2-3 korda nädalas sulgpalli mängimas ja praegu kuni ilmad lubavad 3-4 korda nädalas suusatamas. Selleks ajaks, kui abikaasa töölt tuleb, katsun midagi head süüa teha. Samuti igal laupäeval saunalistele. Halb on see, et ei jää aega sõpradega kohviku minna. Nii et, üle 65-sed:"Elame veel!" nagu ütles Colas Breugnon

kah 60+ 29. veebruar 2012, kl 00.45
me lahendasime selle kohvikuskäimise sõbrannadega skypega, et istume kodus ja vestleme omavahel ja igaüks manustab mida ise tahab. Pole enam vaja läbi lume ja jää linnas ronida ja omavahel vestleme skypes konverentskõnega ka siis kui keegi meist välismaal. Ma läheks veel ümbermaailmareisilegi kui keegi omavanune kampa lööks- pakiks seljakoti ja kolistaks paar aastat mööda maailma.

Lee 29. veebruar 2012, kl 07.21
to 60+ :)))))
No nii, miks Sa minust niipalju ees oled, ma ju ei saa veel. Muidu plaan sama, et kui saan vabaks inimeseks, lähen mööda maailma kolama. Ainult, et seljakotita. Selle seljakotiga on käidud küll ja küll. Mul on plaan minna kübaraga:))))

kah 60+ 02. märts 2012, kl 01.28
no kui ausalt öelda, siis ega minagi seljakotiga enam viitsi reisida, aga ma vaikselt kalastasin, et ehk keegi näkkab, samas kõike võib ka kohapealt osta ja põnevam ehk ongi kraam koos kohvriga reisilt kaasa tuua, sest oma kraamiga reisides saab seda tavaari ikka rohkem kaasa tiritud kui vaja.

veel vaesemad riigid 03. märts 2012, kl 14.45
Tekkis mõte ,et kas näit. Indias oleks võimalik sellise pensiga elada nagu kununga kass?Et umbes nagu Soome penskar Eestis?Või Aafrikas?

Lee 03. märts 2012, kl 15.11
eelmisele
Arvan, et saaksid suht mõistlikult hakkama. Küsimus rohkem selles, et kas keskkonnaga harjud. Kui läksin sinna, ütlesid sõbrad, et lähed ja jääd. Esimestel päevadel oli mul ainult 1 mõte, sry ma ikka eurooplane:)) Kusjuures ma palju rännanud aga see oli ikka väga-väga teine. NB!Ma ei olnud turistidele mõeldud paikades. Paari nädalaga harjusin sujuvalt.

veel vaesemad riigid 03. märts 2012, kl 15.46
Ma mõtlesin ikka alaliselt elamise ,mitte reisimise mõttes.

Lee 03. märts 2012, kl 15.53
ma sain Sinust aru ja selle peale vastasingi, et sõltub Sinust kui kohanduv oled. Materiaalselt saad hakkama.

veel vaesemad riigid 03. märts 2012, kl 15.53
Ehk küsimus oli ,kas meie pensiga saaks Indias elada nagu valge sahib ,pidada teeniat ,kes peseb,koristab ja süüa teeb ,sõita riksaga ja nautida elu ning vaatamisväärsusi.

Lee 03. märts 2012, kl 16.40
kahujs on minu kogemus 10-ne aasta tagune ja mul ei olnud vaja siis ka raha lugeda. Ei võta vastata, kui hästi hakkama saaksid.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!