hea on saada infot teistelt,sest koike ei saa igauks teada,see teeb tegevuse leidmise kergemaks,kel igavus peale tuleb voi tahab lihtsalt midagi uurida ja teada saad
kiuslikuks muutumine juhtub vist ikka mingi probleemi taustal.voi siis tervise halvenemisega kaasas kaiv asi.see on ehk paratamatus,haiguslik ma loodan.
aga ise tean ja olen tundnud lausa imelisi kiuslikkuse valjendeid.aga see inimene oli 90 ja rohkem.65 ei saa olla veel kiusliku loomuga.
aga on ju nii,et ukskoik millise loomuga meie lahedastest inimesed ka poleks,ei saa me neid hooletusse jatta.
Minu meelest peale 50 algas nagu mingi uus elu,palju rohkem tekkis huvi maailmaasjade ule,soov raamatuid lugeda ja palju muud teha nii,et praegugi on tunne,et ei joua koike teha ja teada saada. paev on luhike.tapitahed tahavad oppimist uuel arvutil.vanaga seda polnud.
ja on paevi,mil mingi mure kaelas ja tuju uldse pole vat siis ei tahagi midagi teha ja ei teegi.igasuguseid paevi aegu,nagu igas teises eas.ainult veidi raskem on murest voitu saada ja room jalle tagasi saada.