02.11.2008 13:09 Jah, sa oled võigas, ...., sadist ja mõnitaja, parem kui sa minu tehtud teemades ei kommneteeri kui teema sisu jääb sinust kaugele . Mulle ei meeldi sinutaolised inimesed virtuaalis, kellel puudub oma kogemus, nägemus ja isikupära. Kui hakkad ilkuma, saad vastu sama mõõdupuuga nagu tulid tahtma ja seda sa tahadki,kuna normaalne suhtlemine on sinusugusele võõras nähtus, maailm on sulle suur ja arusaamatu , mis sest et reisid aga see su sisemaailma ei avarda, ikka kleepud sa kellegi hea ja ausa külge, et temalt oma kurjadeks kavatsusteks energiat saada. Niipea kui su negatiivset pilti siin nägin, sain aru, et oled energiavampiir, kes ei lase normaalselt eksisteerida, valvad juba hommikust, et tulen suure energiapagasiga kust sa saad oma osa läbi intriigi ja läbi nõmetsemise täita. Ela oma elu ja hoidu kõrvale, ma ei anna sulle oma positiivset energiat, ela aga omas kestas ja oma mõistusega, teen ette ristimärgi ja see sul ka silme ees seisab. Mine ära, haihtu!!!
03.11.2008 17:19 …...... palub mitte ainult vabandust minu teemades solkimise ja ahistava sõimlemise pärast, vaid ka saatuse käest peaks ta suuresti vabandama, et see talle parema elu võimaldaks, mis laseks lahti teistele kurjade sõnade kirjutamise . Nii et kes torkima hakkab ja piiridesse ei oska jääda, saab nii et tolmab, teemas tuleks kirnni pidada ja mitte teemategijale inetusi loopida.Padjaklubi hoidku eemale, kui sedasama vastu saada ei taha, millega siin teemades ise laiutavad.