uue aasta
"päike me tänavas"
Ei mingit päikest 31. detsember 2016, kl 11.14
Kohalik kõnts siin.
oru pearu 31. detsember 2016, kl 11.29
ise sa viimane oled kõnts. mine trei oma 'noku otsib manni' teemasid edasi. erinevalt sinusugusest on Raivol mingigi väärikus, vaatamata sellele, et ta maailma kõige nirum luuletaja on.
!
nooh 31. detsember 2016, kl 13.29
eks sellest väärikusest ole igaühel oma arusaam.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
vastan :
juba 3 kommijat ise on eriarvamuselgi ?
Sama kaa siis luule meeldivusest või siis mitte.
"Nirut luuletajat" vaatas aastaringselt esimeses teemas "Vanem paar" (2012a jaanuar -2013a
kevad ca märts/aprill) 16 kuuga 170.000 vaatamist - mis tegi aastaringselt 10.000 kuus !
enne "kustumatu teema " kustumist jõudsin selgusele et ....seal oli ca paar tuhat luulelist vormi ....kõik mis on riimis pole kunstilises mõttes luule vaid selle vorm .
Kõigile ei saagi meeldida - mitte keegi . Isegi filmis ABBA peale - pikka kiituste rida - leidus viimaks lapseohtu arvaja kes ütles :ei meeldi mulle et nad liiga palju endid .. meigivad!?
olen imetlenud fenomeni facebook - is , kus pilaluuletaja Aavo Kreem (kes stiililt väga sarnaneb me "kohaliku" von freen -ga ...nimigi sarnane Kreem /Freen ) saab igale oma "luulele" vähemalt paarsada like (seal vaatamisi ei registreerita) ja "kommigi" palju . selliseidki oskan isegi teha ... millele on astunud vastu mõned seni mu romantika lugejad . Kreemi eeliseks minu ees on oskus igale Luulele lisada pilt kus "oma nägu" on asetatud kellegi teise näo asemele . See teeb temast esmaklassilise klouni .... mis aga rahvale meeldib ilmselt .
nüüd käisin "naistes" (naistekas) "saame tuttavaks" külastamas. Sealgi on "kohalik "kloun nimega Allu (Alu) .... kes "(k)orjab" suuri rahvahulki oma teemadesse kui "oma selja taha " . Pidev sõimamine kui labane ta on lisab vaid õli tulle .Vaatamiste poolest on seegi kloun oma foorumis esikohal . Seegi sarnaneb "kreemile " ja freenile . on näha et klounid aitavad unustada igapäevast halli elu .
kas peaks neid järgima või mitte - on küsimus kui Hamletis : olla või mitte olla .