kui meenutada ammuseid aegu siis meenub mul mälestus praegu mida teha- võin vaid kehitada õlgu ühe valsi - jäin kunagi ma rästule võlgu
võttes aluseks (seks) laulu rästu valitud mitte hulkuri valss vaid - hulkur baikalil tõmban kokku ma oma hõlmad palitul jaa sõnad sellel laulul panen paika nii :
kõigepealt - rästu valitud laul :
alustame laulu :
kui und näen ma öösel kui magan on rästuke mu silme ees ; ; ta unenäo sellise tagab mille sõnad on nüüd kõigi ees ; ; (selgitus - topelt kolonite vahel on kordus 2 korda)
on seal kauge venemaa Baikal jaaa mõõtmatud metsad jaa maad ;;kuid mina kui hulkur kes täikal ei ma midagi külluses saaa ;;
on ameerika pilt minu maikal kuid koduks on vaid Isamaa ;;olen ise ma nüüd toidu /paikal ei kõht küllust tunda ei saaaa ;;
näen unes seepärast ma rästut kes elus on aga üks "usss " ;;;teda nähes teen kõik mis on kästud jaa vaikides olen siis kusss ;;
on suuremad rästust vaid vaalad kellest suurem enam olla ei saaa ;;selle tõestus on 50+ skaalal mille vasatu me keegi ei saaa ;; (veidi surem on vast terve maaa ...)
kuna keegi arvas et tibu on DATE keskkonnas laineid löömas peamegi kahtluse alla panema järgmise pildiseeria kui kõik peale nr 7 pildi on - kas tibu või siis rästu ühtmoodi kaunitarid mõlemad .
pilt nr 8 (sealt alustada tagasi suunas -saab kõige kiiremini "tõele" jälile ..)
PS - kuigi kirjas on 45-58 a - on "täitsa tips" enamustel piltidel !!!!!!!!
kallid kaaskannatajad siiiin vanuses 50+ andkem oma hääled kõik sellele - kuni 58 vanusele - kaunitarile et anda vastulöök rikutud noorsoo iludustele .
kui maha jätnud on päikseline päev veel külmas jaa jahedas kuuvalgust näeb mehi vangistamas oma piiravasse armastusse blond 50+ vaatab vangijäänut - raudse lõksu sisse
kas seal raudpuuris on hea - või siis paha kuid vabaneda sellest -tundub mees ei taha kammitsus kuldblondil on kallim - kui raha kui puuris olla - kindel on et kedagi ei jäeta maha
kas teieg kõik siinsed sama tahksite kas samamoodi puuriski ehk magaksite kas endi seast kaunimale võidu tagaksite kui kõik koos ! - Tema poolt - me hääletaksime !
Kuramuse klikilugeja, passisin sind eile paar tundi, ei hingelistki ainult varblased ajasid oma mula. Need veel hullemad kui 50+ turueided. Kuulasin rahulikult alguses prügikastide sisust ja selle sisu turustamise seadustest. Viskas üle siis kui hakati arutama ja arvustama vareste genitaale. Panin kodinad kokku ja kolisin oma varju alla tagasi. PS. Konjak on alles, aga kurkidele ja kartulitele sirtsutasid need saadana linnukesed peale, pidin minema viskama.
ärge sundige - kõik kohalikud 50+ kaunitarid - mind appi kutsuma AINULT tibu või siis rästut !
kõik kui "üks mees " või siis kui "üks naine" teise nooruse esindajatest .... ühinegem koos !!!! jaa hakakem vastu - "rikutud noorusele" - ja näitama oma "valijate häältega" - et kaaaa 50+ saab olla kaunis !!!!!!!!!!
seepärast hääletagem koos kõik mitte erakondade poolt seekord vaid !!!!! ühe meie seast ....poolt !!!!!!!
on pilkane jaa pime öö unne ununenud päeva töö võime rahulikult seejärel magada lasta hundil oma öörahu tagada
on purpurpunane kuu kui kallimal nooruses oli suu nüüd uneleme, ununenud kõik muu veel meenub Aadama jaa Eeva õunapuu
on teavasinine kaugel lõunamaal meri kuid siin see kuu peegelduses justkui veri veel viimne aeg on elust korjata mõtte teri on elu muud on kui ainult kasuahne, rahaline äri
To roheline: Paistab, et lullar ei saa kuidagi taevastest kõrgustest ohutult maanduda. Hakkame ise pihta ilma temata. Sul konjak, mul sakuska. Varblase rojudele teeme ragulkaga tuule alla.
Vara nagu prille sisse taguda, las prillitab. Aga mmm, ehheh, seda, et kas ei peaks meie kolmainsusse ka daame kaasama, igaüks oma sümpaatia, ehh, ehh kehitan pükse. Mina sooviksin siin vaaaala kostitada.